Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Støvler & boots (896)

Klassisk, trendy eller begge deler?

Når solen snur og temperaturen synker, bugner det av tøffe boots og støvler til dame i butikkene våre, og vi gleder oss hvert år til å fylle skohyllen med høstlige favoritter. Det finnes et hav av varianter, og du finner både klassiske modeller og nye trender for sesongen. Uansett om du foretrekker klassiske støvler som du kan ta frem sesong etter sesong eller har falt pladask for sesongens hotteste boots, finner du garantert et par som står i stil til din garderobe.

Støvler og boots som passer din stil

Cowboy støvler og chelsea boots vært tydelige gjengangere i motebildet, både nasjonalt og internasjonalt. Cowboy støvler gir et tøft uttrykk, og kombinerer du de med slitte, cropped jeans og en trendy skinnjakke blir antrekket komplett. En lengre bukse vil derimot gi støvlene mindre oppmerksomhet. Chelsea boots finnes i både robuste og minimalistiske varianter. Foretrekker du en klassisk, sofistikert look kan du velge et svart eller brunt par i glatt skinn. En robust modell gir deg en mer edgy og rocka finish, og kan være en kul kontrast til søte, romantiske plagg med blondedetaljer og plisserte materialer.

Tøffe støvler som ikke er glatte på isen

Sko er ikke alltid enkelt, og det er viktig at de står til både antrekk, anledning og værforhold. I Norge har vi et klima der støvler og boots brukes fra høsten og helt ut mot våren da de er mer robuste og tåler tøffe værforhold godt. For å unngå knall og fall på glattisen, er det viktig med solide og funksjonelle såler som gir et godt grep på glatte veier. Dessverre er det mange flotte, varme støvler som er svært glatte å gå med fordi materialet på sålen inneholder mye plast og lite gummi. Havner ditt nye favorittpar i denne kategorien, kan du gå innom en skomaker som kan legge på en ny såle av gummi. Denne vil hanskes bedre på glatt vinterføre.POPULÆRE MERKER INNEN STØVLER OG BOOTS:

Dr. Martens

Ganni

Moon Boot

Primeboots

Vagabond

UGG

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

896 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.