EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Dame Sko Støvletter

Støvletter (0)

De fleste kvinner trenger et par lekre støvletter til både hverdag og fest. Her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av støvletter til damer. Du kan finne pene og praktiske varme støvletter, glitrende og flotte skinnstøvletter, i tillegg til lave- og høye knestøvletter. Felles for de alle er den høye kvaliteten og eksklusive utseende som kan utfylle antrekket ditt.

Leter du etter et par støvletter du kan bruke til både jobb, fest, hverdag og lange gåturer? Hos oss finner du støvletter til ethvert behov, og til enhver smak. De fleste blander både stil og komfort, slik at du får et par som ser flotte ut, og som selvsagt også er komfortable å gå i. Du kan blant annet også finne et par forede og varme støvletter med lisser i semsket skinn med grov såle, hvis du gjerne vil ha et par gode støvler til høstens og vinterens hverdag. Eller hva med et par med rund tupp og tynn hæl… hvis du ønsker deg et par som passer til hverdag og fest. Støvletter kan kombineres med det meste, og passer perfekt sammen med både jeans og fine kjoler.

Stort utvalg og bredt sortiment

Et par støvletter behøver selvsagt ikke å være kjedelige. Du kan helt sikkert finne et par klassiske støvler med et enkelt utseende, men du kan også velge modeller med fine detaljer som gir støvlettene et unikt utseende. Du kan for eksempel finne par med flate såler, grove såler eller slanke og tynne hæler. Det er også mange utgaver og modeller med gullnagler, leopardprint og glitter. Du kan med andre ord finne flotte støvletter i alle mulige forskjellige mønstre og ikke minst farger. Det er også støvletter i forskjellige materialer, som for eksempel vanlig eller semsket skinn. Hos oss finner man helt klart noe for enhver smak og stil. De aller fleste støvlettene kan kombineres med ethvert antrekk, og resultatet er nesten alltid et eksklusivt og flott utseende.

Høye knestøvletter er tilbake

Mange kvinner har på ett eller annet tidspunkt drømt om å finne prinsen på den hvite hesten da de var mye yngre. Det lykkes for Julia Roberts i «Pretty Woman», hvor rikmannen Richard Gere plukker opp den vakre Vivian fra gata – iført høye knestøvletter. Man er selvfølgelig ikke garantert drømmefyren bare sånn uten videre, men med drømmestøvlettene på beina er man kanskje litt på vei. Høye knestøvletter er symbolet på eleganse, samtidig som de gir ethvert antrekk den evig ettertraktede «wow»-effekten. Sammen med korte skjørt eller en lekker kjole, vil du helt sikkert få lange blikk etter deg med et par over høye knestøvletter på beina.POPULÆRE MERKER INNEN STØVLETTER:

Clarks

Dr.Martens

Ecco

Tamaris

Vagabond

Ugg

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.