EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Øredobber (1010)

Det er ikke noe flottere enn et vakkert smykke – og nettopp øredobber er fantastiske, for det finnes så mange forskjellige typer. Det er noe for enhver smak. Uansett om du helst vil ha diskret ørepynt man nesten ikke ser, eller om du synes at større er bedre, så er det helt sikkert øreringer som du vil elske her inne hos oss.

Øredobber gir deg også muligheten til å gå med mange forskjellige materialer som kan være med til å gjøre hvert sett til noe helt spesielt. De rette øreringene kan være med til å gi et løft til frisyren, slik at den enkle hestehalen plutselig blir til noe spektakulært. Flott ørepynt kan også fremheve den fine bryllupsfrisyren, eller man kan finne prikken over i-en med et par glitrende øredobber til konfirmasjonen, som komplementerer både hårfarge og sveis.

Bland og kombiner

Uansett om du har ett eller flere hull i ørene, er det mange muligheter til å blande og kombinere, og du kan selvfølgelig ha en liten øredobb i det ene øret og en lang ørering i det andre. Det er altså utallige muligheter og kombinasjoner når det gjelder øreringer, så det er bare å komme i gang med å finne noen som er perfekte for deg.

Design av høy klasse

Her hos Miinto har vi et stort utvalg av anerkjente nasjonale og internasjonale smykkedesignere. Det betyr at du er helt sikker på å finne vellagede øreringer som er både moteriktige og i høy kvalitet. Uansett hvilken smak du har, og hvilken stil du sverger til, så finner du garantert et par flotte øreringer fra ett eller flere av alle de mange merkene vi forhandler her hos Miinto.

Stilfullt og klassisk

Hvis du mest heller til en klassisk stil uten for mye fiksfakserier, så kan du alltid finne et stort utvalg av øredobber som du kommer til å elske her hos oss. Vi har nemlig alltid massevis av ørepynt i klassisk stil, som enkelt kan kombineres med andre smykker. Du kan for eksempel finne et par enkle noen, som sitter helt inntil øret, eller kanskje noen som bare har et diskret vedheng. De enkle smykkene passer til enhver anledning og til de fleste antrekk. Du kan også finne øreringer som har flotte sten i nedtonede farger som vedheng. Eller helt små og spinkle øreringer som i all deres enkelthet er veldig feminine og elegante.

Fargesprakende og moderne

Hvis du gjerne vil ha noen som er mer uttrykksfulle, så finner du også et bredt sortiment her. Øreringer fås i mange forskjellige former og farger, og derfor gir de deg god mulighet til å slå deg løs med mange forskjellige ørepyntvarianter og -kombinasjoner. Hvis du for eksempel har flere hull i ørene, så kan du enkelt kombinere de litt større «hoops» med små øredobber i de forskjellige hullene. Det som slår an i motebildet akkurat nå er såkalte tassel-øreringer. De er lange med flere snorer av små perler som gir et fantastisk og spennende utseende på den motebevisste kvinnen. Dessuten finner du mange øreringer med morsomme former med mange forskjellige vedheng, sten og perler. Man har et vell av muligheter til å blande og kombinere øreringer slik at det hele er perfekt til festen. Finn for eksempel et par formet som is, palmer eller kirsebær før du skal på ferien! Det er ingenting som er lettere enn å bytte til forskjellige øreringer for å forandre et antrekk. Med dette, kan du gjøre det enten subtilt eller overdådig. Vi har utvalget, resten er opp til deg.KJØP ØREDOBBER OG ØREPYNT FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Jane Kønig

Maanesten

Maria Black

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

1010 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.