Vinn en eksklusiv vintageveske hver dag mellom 21. og 27. okt | Meld deg på her
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Festtopper (268)

Leter du etter festtopper du kan finne den rette feststemningen med? Da har du i så fall kommet til det rette stedet. Her hos Miinto kan du finne mange elegante og flatterende partytopper til enhver festlig anledning.

Bli klar til neste fest sammen med venninnene med en partytopp med eller uten ermer. Du finner mange forskjellige design, farger og størrelser her hos oss, og du kan for eksempel velge å være festens midtpunkt med en topp med glitter eller andre feminine detaljer. Finn vakre partytopper som passer til alle fasonger, uansett om du vil vise litt ekstra hud eller også dekke deg litt mer til.

Festtopper til enhver stil

Det viktigste er å velge en topp som får frem din egen personlighet, og nettopp derfor kan du velge mellom utrolig mange forskjellige festtopper i ulike stiler og farger her på siden. Velg for eksempel en lett topp med tynne stropper eller en luftig og langermet utgave for de varme sommerdagene. Det hele avhenger av hvilken anledning du skal bruke den til. Du finner dessuten festtopper som er blomstrete, mønstrete og ensfargede. Det finnes med andre ord festtopper til enhver stil og anledning her hos oss.

Vær ute i god tid

Hvis du vet at du skal på fest men mangler en flott partytopp, så kan det være en god idé å kikke på det store utvalget vårt i god tid før festen. Det er nemlig utrolig lett å falle i staver over det flotte utvalget, og man kan derfor fort komme i tvil om hvilke festtopper man gjerne vil ha. Her er det viktig å huske på at en god garderobe gjerne inneholder flere enn en festtopp. Partytopper er nemlig så anvendelige at de passer til mange forskjellige anledninger. Derfor kan det være en god idé å ha forskjellige festtopper i ulike farger og design, slik at man alltid har en topp som kan kombineres med resten av garderoben.

Ta vare på festtoppen din

Når man endelig har funnet en festtopp som er helt perfekt, så er det viktig at man passer godt på den. Alle topper, uansett størrelse, bør vaskes forsiktig for å holde så lenge som mulig på farge og passform. Hvis du for eksempel velger en partytopp med «choker», så ville det være ergerlig hvis den krympet. Da kan nemlig båndet i halsen fort bli altfor stramt, noe som selvfølgelig gjør at toppen blir utrolig ubehagelig å ha på seg. Det er derfor et godt råd å sette seg inn i hvordan de forskjellige programmene på vaskemaskinen fungerer, og ikke minst bruke programmet for finvask flittig. Avhengig av hvilket stoff festtoppen din er laget av, så kan du med fordel som oftest bare henge den utenfor, slik at den luftes ordentlig i stedet for å vaske den. Hvis du har sølt et eller annet på toppen, så er det selvfølgelig ingen annen utvei enn å legge den i vaskemaskinen.OPPDAG OGSÅ:

Ivyrevel

NA-KD

Second Female

Selected Femme

Vero Moda

Vila

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

268 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.