Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Pysjamas (42)

En klassisk pysjamas med skjortelignende overdel og bukser med brede ben er nå mer populær enn noensinne før. Dessuten har det heller aldri vært lettere å finne en perfekt nattkjole å sove i, siden utvalget har eksplodert de siste årene. Selvfølgelig følger vi godt med på moten, og kan tilby et stort og bredt utvalg av både pysj og nattkjole til drømmere i alle aldre.

Et klassisk pysjamassett og nattkjole er mer populært enn noensinne før, og i dag integrerer trendsetterne til og med fine versjoner av fløyel og blomstrete mønstre i garderoben til daglig bruk. Hvis det kanskje er litt vel vågalt å gå rundt med pysj og nattkjole, så er det uansett utrolig behagelig og komfortabelt å ha på seg når man sitter i sofaen om kvelden eller ved frokostbordet – og ikke minst når man teller sauer eller sover.

Pysjamas til vinteren

Det er ingen tvil om at nattøy med lange ben hjelper mot nattekulden. Men de riktige materialene er også avgjørende for om du har det deilig varmt. Velg for eksempel flanell eller frotté om vinteren. Spesielt pysjamaser med frotté er varmeisolerende og har dessuten stor sugeevne. Det er den perfekte kombinasjonen for nattøy om vinteren, hvor kroppstemperaturen kan svinge mye i løpet av natta. Se også etter pysjamas med hals. Halsen er som oftest ikke helt dekket under dynen, og med en pysjamas med hals unngår du å bli avkjølt hvis det trekker.

Pysjamas til sommeren

For å sove godt når det er varmt utenfor, så trenger man en pysjamas som er beregnet til sommerbruk. Her fungerer en nattkjole perfekt, siden bena ikke er dekket av stoff. På den måten får du automatisk mer luft på kroppen, og kan lettere holde deg avkjølt. Men hvis du ikke liker at lårene ligger ovenpå hverandre uten stoff imellom, så kan du velge en pysjamas i bomull. En bomullspysjamas med korte ben er et godt valg fordi armene og benene får nok luft, og den fukten som oppstår når du svetter blir borte via stoffet. En annen favoritt om sommeren er selvfølgelig den evig delikate og flotte silkepysjamasen, siden de fine naturfibrene har en kjølende effekt.

Finn en passende pysjamas

Når man skal sove, så skal man ligge godt. Det er derfor vi har fokusert på komfort i sortimentet vårt. Det er flere kriterier for pysjamaser når det gjelder å oppnå den aller beste komforten som er mulig. I tillegg til hudvennlige og myke materialer, er det også viktig med bevegelsesfrihet. Det kan elastiske materialer sørge for, men som oftest handler det om størrelse. De hudvennlige naturmaterialene er også de som er minst elastiske. Derfor er bevegelsesfriheten via en passende størrelse og passform et godt alternativ. Her hos Miinto finner man pysjamaser i alle mulige størrelser og former, så vi kan garantere at du finner en pysjamas eller nattkjole som også passer perfekt til deg.KJØP NY PYSJAMAS FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Gant

Lexington

Love Stories

Triumph

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

42 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.