EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Joggebukser (253)

Vi kjenner alle den myke og lekre kvaliteten, og ikke minst den helt uimotståelige komforten et par lekre joggebukser har. Det er simpelthen en absolutt nødvendighet i enhver garderobe, både som en vital del av en avslappet stil, og som et par kosebukser man kan ha på der hjemme. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av herrejoggebukser.

Joggebukser, eller «sweatpants» som de også kalles, er utrolig behagelige å ha på seg. I det store sortimentet vårt finner du mange forskjellige design fra alle de mest kjente og populære motemerkene. Kvaliteten er alltid på topp, og passformen upåklagelig. Vi er sikre på at du kan finne et par lekre joggebukser til deg her på siden, uansett hvilken smak og stil du har.

Historien bak «sweatpants»

Det kommer alltid dager når man ikke har noe overskudd, og bare har lyst til å ta på seg noen behagelige og komfortable klær. Det er på slike dager det passer perfekt med et par joggebukser. De aller første «sweatpants» ble introdusert på 20-tallet av franskmannen Èmile Camuset, som senere grunnla det verdenskjente motemerker Le Coq Sportif. Buksene ble fort veldig populære blant mange mennesker, og da spesielt atleter. Buksene ble primært populære for den store komforten og bevegelsesfriheten, noen som blant annet ga atletene mulighet til å løpe og strekke ut på komfortabelt vis. I dag er de klassiske «sweatpants»-ene kjent under flere forskjellige navn, som for eksempel joggebukser, treningsbukser og kosebukser.

Joggebukser på moten

Det har skjedd mye på motefronten siden 20-tallet, men det er allikevel mange motemerker og produsenter som holder fast i mange av de trekkene som gjorde buksene populære i utgangspunktet. «Sweatpants» fremstilles for det meste i enten bomull eller polyester, og har en strikk i livet som sikrer at de hele tiden sitter godt fast uten å stramme for mye. Ofte er de også designet med strikk ved anklene, noe som er med til å gi buksene et moteriktig utseende. Buksene ble i utgangspunktet laget til atleter, men i dag er det ikke uvanlig å se noen går direkte fra treningssenteret til kafeen i disse myke buksene. De brukes derfor som treningsbukser, men også i høy grad som motebukser. Et par joggebukser er helt eminente når du vil skape en avslappet gatestil, og passer perfekt til et par tøffe sneakers. Bruk også gjerne «sweatpants» med en kul T-skjorte, og kombiner den med en bomberjakke. På den måten får du en steinsikkert utseende som passer perfekt til en lekker gateklesstil. Du kan også bruke de myke tøybuksene med en «crewneck»-genser eller en hettegenser for å få et varmere antrekk når det er kaldt. Med joggebukser kan du være sikker på at komforten er på topp, i tillegg til at du er moteriktig påkledd. Her hos Miinto finner du modeller med en desidert avslappet stil som kan brukes som kosebukser, i tillegg til de mer moderne og stilige modellene som passer perfekt ute på byen.SHOP JOGGEBUKSER FRA POPULÆRE MERKER:

adidas

Champion

Ellesse

Fila

Jack & Jones

Nike

Superdry

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

253 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.