Julegaver? Fri frakt ved kjøp over 499,- | Bytt eller returner din ordre gratis inntil 15. januar
Julegave? Bytt eller returner gratis inntil 15. januar
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Hettejakker (299)

Trenger du en jakke du kjapt kan ta på deg over T-skjorten din når det blir litt kaldt, eller en lekker jakke du kan bruke mens du ligger på sofaen og bare vil slappe av? Da er en hettejakke helt perfekt. En hettejakke er i prinsippet det samme som en klassisk «hoodie», bare med glidelås foran. På den måten kan du la den stå åpen når du vil vise frem den T-skjorten eller genseren du har på deg under, eller lukke den når det blir litt kaldere.

Her hos Miinto har vi et stort utvalg av hettejakker i alle mulige design, størrelser, farger og snitt. Det er med andre ord veldig store sjanser for at du finner en som passer perfekt til deg og din stil her inne hos oss. Denne typen collegejakke er mer eller mindre uvurderlig i enhver garderobe, og den passer like godt til kvinner som til menn.

Allsidig jakke

En hettejakke er et utrolig populært klesplagg hos mange kvinner og menn, siden den er utrolig enkel å ta på seg sammen med et par jeans og en T-skjorte under og et par sneakers. Det gir en et avslappet utseende som passer perfekt til hverdagen. Samtidig brukes den lekre hettejakken også gjerne som en enkel genser som kan brukes til sport og andre aktiviteter hvor man er veldig aktiv. Det er en klassiker i garderoben, og du er sikret mange fantastiske muligheter til å skape forskjellige stiler med en tøff hettejakke.

«Basic Hoodie»

Det er ingen tvil om at hettejakker er veldig synlige i motebildet for tiden. Årsaken til det er selvfølgelig at den gir deg et stilig utseende. Nettopp derfor finner du også denne jakken i utrolig mange forskjellige varianter og stilarter, slik at du kan finne akkurat den modellen som passer perfekt til deg og din personlige stil. Den helt klassiske «Basic Hoodie» gir deg et veldig avslappet utseende. Denne modellen vil du høyst sannsynlig velge å ta på deg når du skal ligge på sofaen. For å gjøre modellen litt mer spennende, kan du velge en modell i en spenstig farge som gjør at den fort kan bli en del av det tøffeste og stiligste antrekket ditt.

En absolutt nødvendighet

En hettejakke finnes også i mer moteriktige varianter. Velg for eksempel en variant som er kortere enn normalt. Den har bånd i bunnen av trøya som du kan binde i stedet for den normale ribbestrikkekanten. Du kan også velge en lengre variant som også gir et tøft utseende. Hettejakka har kommet for å bli, og den er en absolutt nødvendighet i enhver kvinne- og herregarderobe.SHOP HETTEJAKKER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

adidas

Champion

Ellesse

Fila

Tommy Hilfiger

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

299 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager. Alle kjøp gjort i perioden 16/11 tom. 24/12 kan returneres/byttes tom. 15/1-2020

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.