EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Hansker og votter (111)

Når høsten banker på, så er hansker og votter en nødvendighet for de aller fleste. I hvert fall hvis man befinner seg her oppe i det kalde nord. Hanskene gir deg varme i hele kroppen når du fryser på de kalde vinterdagene, så du ikke hemmes av kalde fingre. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av hansker og votter i alle mulige design og størrelser.

Hansker og votter er ofte en ren og skjær nødvendighet, men bare fordi de er praktiske, så betyr ikke det at de ikke også kan være flotte og stilige. Når vinteren setter inn, så finner vi frem de varme klærne våre. Vi har ofte brukt lang tid på å velge den perfekte vinterjakken og vinterskoene slik at vi også kan se moteriktige og stilige ut selv når det er kaldt. Men man skal ikke glemme at hansker og votter er med på å understreke vår personlige stil, og kan derfor være en viktig del av garderoben vår.

Skinnvotter og ullvotter

Når det begynner å bli kaldt, så er det virkelig på tide å finne frem hanskene og vottene sine. Hvis det er viktig for deg å holde fingrene dine varme, så kan vi anbefale flotte skinnvotter og ullvotter. Votter er uansett varmere enn hansker, siden fingrene befinner seg i samme rom og derfor avgir varme til hverandre. Det finnes knapt et materiale med bedre varmeegenskaper en ull, og derfor passer et par ullvotter perfekt til deg som har en tendens til å fryse på fingrene. Hvis du vil beskytte fingrene dine mot vinden, så kan det være en god idé å velge et par skinnhansker, og da helst med fór. Uansett hvilken modell du velger, så er du sikret varme og beskyttede hender dagen lang i de kalde vintermånedene. Hvis du heller foretrekker hansker, så kan du selvfølgelig også finne noen deilige varme hansker som også kan holde fingrene varme i kulden. Det finnes mange lekre skinnhansker med varmt fôr som helt sikkert kan holde hendene varme hele vinteren gjennom.

Hansker og votter i aller høyeste kvalitet

Hansker og votter er ikke bare for å varme hendene dine. De kan nemlig også være moderne og gi deg en flotters vinterstil når du beveger deg ut i kulden. Det er de aller færreste som har råd til å ha flere varme vinterjakker man kan bytte mellom når man vil vise seg frem på en litt annen måte, men hansker og votter kan til gjengjeld være en del billigere, og hjelper også til slik at man ikke er den samme dag ut og dag inn dersom man varierer disse noe. Uansett om du gjerne vil ha noen korte og rå, lange og elegante eller grove og varme, så finner du et par som passer perfekt til deg her på siden. Bla gjennom det flotte utvalget og la deg bli inspirert!OPPDAG VOTTER OG HANSKER FRA POPULÆRE BRANDS:

Arcteryx

Fingerman

Hestra

Jofama

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

111 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.