Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Hansker (0)

Når de kalde månedene melder sin ankomst, så er det nødvendig å finne frem de varme klærne. Her må man selvsagt ikke glemme hansker, siden det ofte er på hendene vi fryser mest. Hvilken type hansker som er mest optimale, avhenger av den situasjonen hanskene skal benyttes i. Her spiller selvsagt personlige preferanser og stil også en viktig rolle.

Noen foretrekker et par myke ullhansker, mens andre heller vil ha et par skinnhansker. Hvis hanskene ofte utsettes for våte forhold, så er nok skinnhansker å foretrekke siden skinn kan være med på å skjerme for vind og vær. Uansett kan det være en god idé å velge et par hansker med fôr, siden disse modellene helt klart holder bedre på varmen.

Finn hansker i riktig størrelse

Når man skal kjøpe et par nye hansker, så er det viktig at man finner en modell som sitter komfortabelt på hånden. Det er nemlig vesentlig at man har muligheten til å benytte hendene og fingrene sine som man pleier selv om man har på seg hansker. Hvis hanskene er for store, eller modellen simpelthen ikke passer, så risikerer man at hanskene glir av hånden og faller helt av. Men på den annen side bør hanskene heller ikke være for små, da de kan være vanskelige og nærmest umulige å få av. Hansker som er for små er uansett ikke komfortable å ha på seg hvis de strammer for mye.

Hansker som fullender et utseende

De aller fleste forbinder hansker med høst og vinter. Da faller temperaturen, og det er normalt med regn og snø. Ofte bruker man en eller annen form for hodeplagg denne tiden. Så hvorfor ikke passe sammen lue og hansker? De elementene på lue og hansker som kan passes sammen kan for eksempel være fargedetaljer eller bestemte mønstre. Hvis du gjerne vil ha et mer enkelt utseende, kan man velge begge deler i en nøytral farge som svart, brun eller grå.

Forskjellige typer hansker

Mange velger dessuten å ha flere hansker til forskjellige formål og anledninger. Et par tykke og varme hansker med gummi på innsiden er opplagte modeller i de mer praktiske situasjonene, men et slikt par vil neppe passe sammen med en flott dress, eller til andre anledninger der man skal pynte seg litt. Til slike arrangement og anledninger er det nok skinnhansker som passer best. Disse fås i mange forskjellige modeller og med ulike flotte detaljer. Det kan for eksempel være i form av knapper på siden, hull i skinnet eller tydelige sømmer. Dessuten kan du også få flere forskjellige skinnhansker med fôr, slik at du alltid er varm på fingrene uansett hva du skal.SHOP HANSKER TIL HERRE FRA POPULÆRE BRANDS:

Arcteryx

Fingerman

Hestra

Jofama

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.