EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Dunjakker (188)

Dunjakker gir fantastisk isolering og er herlig lett og pustbart. Jakkene er også gode til å regulere temperaturen, og det skal derfor litt ekstra til før man blir for varm eller kald. Her hos Miinto finner du helt lette dunjakker, i tillegg til kraftige og vanntette dunjakker.

Dunjakker er ytterst praktiske og elegante, og de kan brukes til både hverdag, fest og forskjellige aktiviteter utendørs. En herredunjakke er perfekt både til de som har en aktiv livsstil, og til de som gjerne vil kle seg moteriktig i byen. Dessuten har de nærmest en uovertruffen evne til å holde deg varm, selv når det er som kaldest ute. Her på siden finner du mange forskjellige modeller i ulike størrelser, design og farger, i tillegg til vind- og vanntette modeller.

Hold deg varm med en dunjakke

Det finnes mange forskjellige former for jakker, og dunjakken har alltid vært en av de mest populære og stilige av de alle. Herredunjakker har spesielt innenfor de seneste årene opplevd en eksplosjon i popularitet, og etterspørselen er jevnt stigende over hele verden. Det er ikke bare fordi de har eksepsjonelt gode varmeegenskaper, men også fordi de er stilige og har et tøft utseende. De er også veldig praktiske og behagelige å ha på, og den lave vekten gjør at det føles som om dunjakken svever på kroppen. Den lave vekten skyldes selvfølgelig de lette fjærene og dunene dunjakkene er polstret med. Det er denne isoleringen som gjør at jakkene er så gode til å holde på varmen.

Husk resten av kroppen

Det er viktig å være oppmerksom på at resten av kroppen også skal holdes varm. En herredunjakke fungerer perfekt som det ytterste laget på overkroppen. Men hvis man for eksempel bruker dunjakken sin mens man står på ski, så er det viktig å huske på de innerste lagene. Dette gjelder spesielt hvis du er ekstra aktiv og svetter mens du går på ski. Da vil det være en god idé å bruke trøyer og gensere spesielt designet for å holde på varmen og transportere fukt. Det er selvfølgelig også viktig å huske på resten av kroppen, som for eksempel hodet, hendene, benene og føttene. Det er ingen tvil om at det kan være lett å glemme alt annet når man tar på seg en varm og komfortabel dunjakke. Den varmer simpelthen så godt, at man lett glemmer de andre kroppsdelene. Ja, dunjakker er varme og lekre å ha på seg, men de kan jo ikke varme hele kroppen alene.SHOP DUNJAKKER FRA POPULÆRE BRANDS SOM:

Bergans

Canada Goose

Cedrico

Colmar

Parajumpers

Quartz

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

188 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.