SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60% | Fri frakt ved kjøp over 499,-

SUMMER SALE - SPAR OPPTIL 60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Vinterjakke (13)

Vinterjakker til herre

En god og funksjonell vinterjakke er et must i den norske herregarderoben, uansett hvor i landet man bor. Når høsten går mot slutten er det på tide å ta frem de varmeste klærne, og i dagens marked finnes det et hav av flotte vinterklær som varmer godt. Det sier seg selv at lavere temperatur betyr mer klær, og det er derfor også enda viktigere med komfortable klær man føler seg vel i. Vinterjakker kommer i mange varianter, og uansett hvilke kriterier du har finner du en rekke valgmuligheter i alle prisklasser. Noen velger å investere mye i en tidløs vinterjakke som er like fin og funksjonell sesong etter sesong, mens andre velger budsjettvennlige modeller som bør byttes ut oftere.

Formelle og uformelle vinterjakker til hverdagsbruk

Selv om vinterjakkens viktigste kriterie er at den holder på varmen og tåler snø, bør den også passe både anledning og stil. Har du en formell hverdagsstil og bruker dress til jobb kan en klassisk, mørk vinterjakke være et smart alternativ. Hva med en stilig parkas med litt lengde i svart, mørkeblå eller khaki? Eller kanskje en klassisk ullfrakk eller pea coat? Har du en tynn dunjakke under holder de deg varm selv på kaldere dager. Menn som har en uformell hverdagsstil kan fint velge en funksjonell dunjakke fra et av våre sportsmerker eller gå for en sporty og vanntett parkas. Utenom vinterjakken man bruker til hverdagsantrekket, finnes det anledninger der vi anbefaler andre jakkevalg.

Vinterjakker til alle anledninger

Foruten å holde kulde, regn og snø ute, er vinterjakken en sentral del av antrekket. På motefronten varierer jakkene til å passe alle mulige stiler, fra elegant til sporty. Hos oss finner du korte modeller til hverdagsbruk, anorakker med hette til sport og fritid, og klassiske fjelljakker til tøffere bruk. Finn en passende vinterjakke enten det er til byvandring eller fjelltur, og style med et komplementerende skjerf, hansker og noe varmt på hodet.POPULÆRE MERKER INNEN VINTERJAKKER:

Bergans of Norway

Cedrico Norway

Colmar

Didriksons

Norrøna

Samsøe & Samsøe

Svea

Tiger of Sweden

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

13 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 30 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.