EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Klokker (395)

For mange menn er en herreklokke det eneste smykket de går med. Derfor er ofte valget av klokke noe som er nøye gjennomtenkt. For en flott herreklokke sier noe om hvem du er. Du bruker ikke mobilen for å se hva klokka er, men vil heller ha et flott tilbehør rundt håndleddet for å sette prikken over i-en i utseendet ditt. Det finnes mange forskjellige klokker som hver uttrykker noe spesielt. Her finner du et stort utvalg, og garantert en klokke som passer til deg.

Herreklokker er et spesielt smykke. Ikke bare er klokker praktiske og viser tiden, men de er også ofte det eneste smykket mannen går med. Tilbehøret er derfor med på å vise hvem mannen er. De forskjellige stilene kan være med på å gi en sportslig eller en tidløs og elegant stil. Noen herreklokker er selvfølgelig mer eksklusive enn andre, og er dermed med til å fremheve en sans for kvalitet og luksus. Andre er mer subtile og anonyme, og fungerer perfekt til dem som lar klokken være et funksjonelt tilbehør, og ikke som et prangende tilbehør. Det finnes med andre ord mange forskjellige herreklokker. I rett kombinasjon med forskjellige antrekk kan de være med på å nedtone eller også fremheve en stil og et utseende.

Den korte historien om herreklokker

En herreklokke ble for første gang brukt på 1500-tallet. Klokkene var selvfølgelig mekaniske, siden det ikke var noe elektrisitet den gangen. Den store milepælen for klokka var fjæren som gjorde oss i stand til å lagre energi som kunne brukes til å trekke opp klokka. De etterfølgende 500 årene ble brukt til å forbedre det mekaniske uret, frem til slutten av 1900-tallet hvor kvartsklokker kom veltende inn på markedet som en bulldoser, og i stor grad feide bort de mekaniske klokkene. Denne revolusjonen var så omfattende at den har faktisk fått sitt eget navn, og omtales som «kvarts-krisen». Mekaniske herreklokker blir tross dette fortsatt laget den dag i dag, men er for det meste forbeholdt «high-end»-merkene, og har fått et lite comeback de siste årene. Det henger kanskje sammen med retrotrenden, og at flere og flere innser hvor elegant og flott det er med god kvalitet og gammeldags sjarme.

Kvarts eller mekanisk?

Hos oss finner du et stort utvalg av mange forskjellige klokker. Du kan blant annet velge mellom en kvartsklokke eller en mekanisk klokke. En mekanisk klokke inneholder ingen elektronikk, men fungerer utelukkende med mekaniske prosesser, det sitter en liten fjær inne i urskiven som skal trekkes opp, og deretter driver uret i opp til 5 døgn, avhengig av kvalitet og type. Kvartsurverkene har fått navnet fordi de er bygget opp omkring vibrasjonene fra en kvartskrystall som oscillerer, eller svinger, med et bestemt og presist tidsintervall. Et intervall som blir overført til den tiden du ser på forsiden av klokken. Det kan være flere grunner til å velge en herreklokke med kvarts, spesielt hvis du vil ha en billig klokke med god kvalitet.

Et personlig tilbehør

Når du velger en herreklokke i stedet for å bruke mobilen, så velger du på mange måter samtidig et skarpere utseende. En klokke rundt håndleddet er et tilbehør som sier noe om deg og stilen din. En mobiltelefon er på mange måter upersonlig, og derfor er herreklokker en absolutt nødvendighet for alle stilbevisste og moteinteresserte menn, uansett om du dyrker sport, er forretningsmann eller bare liker god stil og kvalitet.POPULÆRE KLOKKEMERKER:

Daniel Wellington

EYK

Komono

Suunto

TriwaPOPULÆRE KATEGORIER INNEN ACCESSORIES:

Hansker og votter

Luer, caps & hodeplagg

Slips

Solbriller til herre

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

395 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.