Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Klokkereimer (34)

En ny maskulin klokkereim kan gi din gamle og trofaste klokke et helt nytt utseende. Skinnreim, gummireim, stålreim og andre typer reimer gjør ikke bare at klokken din kan fremstå som ny og annerledes, men også være med til at klokken blir mer behagelig og stilig å gå med. Det beste med det hele er at du kan aldri ha for mange. Hvis du har flere klokkereimer du kan skifte mellom, så kan du hele tiden justere utseendet slik at det passer til den aktuelle stilen eller anledningen. Hvis du leter etter noen nye for samlingen, er det fantastiske utvalget på denne siden et flott sted å starte.

Klokkereimen som sørger for at klokken sitter på håndleddet er viktigere enn du tror. Uten den ville selvfølgelig ikke klokken din sitte spesielt godt, men reimen er også en viktig del av klokkens overordnede stil. En ny klokkereim kan gi din gamle klokke et nytt utseende og få deg til å bli forelsket i den igjen. Dessuten er en klokkereim mye billigere enn en ny klokke, noe som gir deg en flott mulighet til å få den gamle klokken til å virke som en helt ny og moteriktig klokke.

Skinnreim

En skinnreim er et veldig populært valg på grunn av skinnets allsidighet. Reimene av skinn brukes ofte til mer formelle antrekk, men ser også fantastiske ut i kombinasjon med hverdagsantrekk. Det er mange forskjellige typer skinn i de tilgjengelige klokkereimene du finner her på siden, alt fra kunstig skinn til solbrunt lær i beste kvalitet. Prisene varierer selvfølgelig, men generelt vil prisen følge kvaliteten på skinnet.

Skinn er som sagt allsidig, og kan brukes i de aller fleste anledningene. Det er likevel en ting som det er viktig å huske på, og det er at skinnreimer ikke liker vann. Hvis du planlegger å ha på deg klokken din der det er vann, er det sannsynligvis bedre å lete etter klokkereimer av et annet materiale som gummi, silikon eller visse typer plast.

Plast- silikon- og gummireim

Noen av disse materialene vil gi klokken et mye mer avslappet utseende, og fungerer perfekt hvis du vil bruke klokken når du svømmer eller under andre aktiviteter som involverer mye vann. Det gjelder også svette, og klokkereimene av disse materialene passer derfor også perfekt hvis du trener mye. Klokkereimer av denne typen er dessuten billige, så hvis du vil kjøpe en allsidig klokke som du kan bruke til enhver anledning, kan det være en god ide å kjøpe en vannavstøtende klokke med en skinnreim, og deretter kjøpe en ekstra gummireim du kan bruke når du er mer aktiv.

Stålreim

Stålreim eller en annen type metallreim er et godt valg for de fleste anledninger, bortsett fra de formelle anledningene. Her er nemlig reglen at man aldri skal bruke stålreim sammen med dress. Det finnes mange forskjellige typer, alt fra rustfritt stål til titan, aluminium samt ekte gull og sølv. Rustfrie stålreimer blir ofte ansett som det beste alternativet, og er det beste kompromisset mellom kvalitet og verdi. De fleste stålreimer har avtakbare ledd slik at klokkereimen kan passe perfekt rundt håndleddet. Selv om det er mulig å justere klokkereimen selv, så anbefales det å la din lokale gullsmed fjerne disse leddene for å unngå mulig skade på armbåndet.

Natoreim

Natoreimer har blitt mer populært det siste tiåret. Hva er en Natoreim? Vel, den kommer fra det britiske militæret, og var opprinnelig en 20 mm bred nylonreim i ett stykke med ekstra nylon og en lås på enden som gjør at klokken passer perfekt til håndleddet. I disse dager er det selvfølgelig mange varianter av natoreimen. Disse kan man kjøpe i alle mulige farger, i tillegg til i andre materialer som skinn. En Natoreim er en virkelig god måte å gi en klokke et mer markert og avslappet utseende.POPULÆRE BRANDS TIL HERRE:

Gant

Les Deux

NN07

Swims

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

34 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.