JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
JANUARSALG! | Gratis frakt på kjøp over 499,-
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Lommebøker og kortholdere (137)

Den gjenstanden som skal oppbevare og ta vare på pengene våre er et viktig tilbehør som vi ikke kan leve uten. Lommeboken er først og fremst praktisk, men den bør selvfølgelig også gjerne være stilig og moderne. Her hos Miinto har vi et stort utvalg av herrelommebøker og kortholdere der kvalitet, funksjonalitet og design er helt på topp.

Selv om vi kanskje ikke bruker kontanter like mye som vi gjorde før, så er det fortsatt viktig å ha en lommebok. For det første, så skal man jo oppbevare kortene sine ett eller annet sted. Dessuten kommer man ikke utenom det faktum at kan være smart å ha noen få kontanter på seg. Det er jo tross alt ikke alltid terminalene virker, og da kan det være greit å ha noen kontanter man kan betale for seg med.

Kortholder eller lommebok

Når du kjøper en herrelommebok, så er det flere ting du bør overveie. Du skal blant annet tenke over om du ofte går med mynter og sedler, eller om du utelukkende eller kanskje overveiende betaler med kort, og i så fall, hvor mange kort har du lyst til å gå rundt med. Det hele betyr nemlig en hel del for designet. Hvis du for eksempel sjelden går med kontanter, så kan det kanskje være nok med en herrekortholder. Den er som oftest smal og lett å både få opp og ned i lomma. Avhengig av hvilken modell du velger, så er det plass til alle de viktigste kortene dine. Hvis du mer er den typen som har kort, kontanter og kanskje en liten lapp papir, et plaster eller noe annet på deg, så er nok en alminnelig lommebok det perfekte valget for deg. Her har du mange valgmuligheter når det gjelder materiale og design, og ikke minst størrelse.

Når man først skal ha en lommebok, så kan man like så godt kjøpe en lommebok med godt design i et fantastisk materiale. Slikt et fantastisk materiale er skinn. En lommebok i skinn er den ultimate lommeboka som er både slitesterk og flott å se på. En lommebok i skinn fås i mange forskjellige størrelser, men det er viktig å tenke på at den ikke skal bli for stor og uhåndterlig. En lommebok skal være praktisk, men hvis den blir for stor, så blir den overhodet ikke praktisk mer. En lommebok i skinn har også den fordelen at den faktisk bare blir flottere og flottere med tiden. Skinnet får en flott patina som gjør at hver eneste lommebok i skinn blir unik, og man får et personlig forhold til tilbehøret. Her på siden kan du finne flere forskjellige lommebøker i forskjellige materialer. Utvalget er stort og variert, og du finner garantert en herrelommebok som passer perfekt til deg og din stil.

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

137 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.