Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Kortholdere (0)

Uansett om han fortsatt bruker lommebok eller ikke, så er en kortholder nesten en nødvendighet. I dag har de fleste flere enn ett kort, og mange ganger tar man bare kortet med på farten fordi man uansett kan betale med kort de aller fleste stedene. Hvis du er på utkikk etter en moteriktig kortholder til herrer, så kan du finne en i det store utvalget vi har her på siden.

Det er enklere å dra opp et kort fra lomma enn å stå og rote med krøllede sedler og lete etter det riktige antallet småpenger. Vi betaler mer og mer med kort, og kontant betaling blir sjeldnere og sjeldnere. Derfor er det viktig å ha orden på alle kortene sine, noe man lett kan få hvis man har en kortholder. Hvis du er lei av den store og gamle lommeboka, så kan det være på tide å skifte den ut med en ny og stilig kortholder til herrer. De fås i mange forskjellige design og materialer, så det er enkelt å finne en kortholder som passer perfekt til dine behov og din personlige stil.

Funksjon og stil

I tillegg til å være stilig, diskret og moderne, så er det også en praktisk grunn for å velge en kortholder. En kortholder beskytter nemlig kortene dine mye bedre enn det en alminnelig lommebok gjør. Hvis pungen eller lommeboka ikke er gode nok, så kan det føre til at kortene knekker eller blir ødelagt som følge av slitasje. Derfor er det mange som velger å ha en helt tynn kortholder i lommeboka kun for å beskytte de tynne kortene litt bedre. Mange kortholdere har også plass til et par sedler og mynter. Hvis du er typen som ofte går rundt med kortet ditt, og har noen krøllede sedler og et par småmynter i lomma, så vil en herrekortholder helt sikkert være et optimalt valg.

Mange forskjellige typer kortholdere

En kortholder er ikke bare en kortholder. De fås i alle mulige design, størrelser og materialer, i tillegg til modeller med flere forskjellige praktiske funksjoner. En kortholder kan derfor være et tilbehør som spiller sammen med resten av antrekket ditt. Hvis du for eksempel gjerne vil ha en klassisk og tidløs stil, så kan du supplere med en kortholder i skinn. Også her kan du velge mellom flere forskjellige farger, slik at du kan være sikker på å finne en som passer perfekt til deg. Hvis du vil ha en solid og alminnelig kortholder, så kan en variant i blankt metall været mitt i blinken for deg. Også her finnes det flere forskjellige design, og du finner flere modeller med flotte mønstre og detaljer. Dessuten kan du velge mellom kortholdere i plast, og med forskjellige trykk. Du kan med andre ord garantert finne en kortholder som passer perfekt til deg her inne hos oss.MER INSPIRASJON:

Lommebøker og kortholdere til herre


FINN KORTHOLDERE FRA FAVORITTMERKER SOM:

Adax

Exentri

Secrid

Tiger of Sweden

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.