Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Caps (0)

Det har aldri vært noen hemmelighet at de fleste kvinner elsker sko, og har mange forskjellige modeller i skapet. Gutta har med tiden også begynt å fylle hyllene med sitt favorittilbehør, nemlig caps, eller skyggeluer om du vil. Her finner du et overdådig utvalg av herrecaps.

Caps har etterhvert blitt enhver gutt og manns beste venn. Ikke bare fordi den er i stand til å kamuflere selv de mest dårlige og dovne hårdagene. Men den har også blitt et motefenomen, og er nå et uttrykk for god og moteriktig stil, uansett om du velger en sportslig, avslappet eller mer elegant modell. Caps kommer i alle mulige farger, mønstre og trykk, og du finner helt sikkert en ny favoritt blant det store utvalget vi har her på siden.

Herrecaps fra kjente og populære merker

Før i tiden var det for det meste forbeholdt sportsmerker å designe herrecaps, og det ble som regel forbundet med en aktiv stil. I dag er det noe helt annet, og de aller fleste store og kjente merkene innenfor herremote utformer sine egne modeller. Noen har også gått så langt at kreasjonene nesten er en kategori for seg selv innenfor hodebekledning. Her på siden har vi samlet massevis av caps fra de aller mest kjente merkene, dette i tillegg til caps fra nye og unge designere i hele verden. Det betyr at utvalget er stort og bredt, og at du kan finne en modell som passer til enhver anledning og smak.

Kombiner en caps på mange forskjellige måter

Når det kommer til bruken av caps, så finnes det nesten ingen grenser, og du kan skape akkurat den stilen du vil ha, avhengig av hva du kombinerer den med. Den kan brukes til å fullføre en avslappet og rolig stil sammen med en hettegenser og posete jeans. Eller kombiner hatten med et par stramme jeans eller et par trendy joggebukser, og ta på et par fete sneakers for å vise deg frem på en sportslig og aktiv måte. Sist men ikke minst, så er de fleste caps til herre en genial løsning hvis du gjerne vil nedtone stilen din litt, eller gjøre den mer moderne. En caps gir i seg selv en veldig avslappet og samtidig trendy stil, og derfor kan den ta toppen av et høytidelig antrekk – men den kan også gi en helt alminnelig T-skjorte et mer moderne snev.

Stort og bredt utvalg

Vi er som mange andre store tilhengere av caps, og det er nettopp derfor vi har et så stort utvalg som vi har. Alle hattene er designet uten å gå på kompromiss med verken kvalitet eller komfort. Her inne finner du derfor caps av høy kvalitet. Du kan finne modeller med eller uten logo, med tekst, trykk og mønstre, i tillegg til de helt enkle og ensfargede. Her er hele fargespekteret representert, og det er garantert en caps her inne til deg også.KJØP NY CAPS FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Calvin Klein

Ellesse

Gant

Greater Than A

Les Deux

New Era

Patagonia

Tommy Hilfiger

Varsity

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.