Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Gratis frakt på kjøp over 499,- | Shop fra lokale butikker
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Morgenkåper (38)

Det beste med helgene er at du har tid til å slappe av hjemme og gjøre ting i et lavere tempo. Så hvorfor ikke glede deg over livet og den ekstra tiden i en myk og deilig morgenkåpe? En morgenkåpe kan brukes i mange forskjellige situasjoner, som for eksempel når det er litt kjølig om morgenen, når du kommer opp av svømmebassenget, ut fra dusjen, eller når du vil kose deg med en fridag der hjemme.

Morgenkåper til herrer er faktisk mye mer allsidige enn du kanskje tror. Bruk de som et supplement til håndklær rett etter badekaret eller dusjen, og behold følelsen av å være frisk og avslappet lenge etter at du har kommet ut av baderommet. Ta den med ned til stranden slik at du kan ta den på rett etter den kalde dukkerten. Mange av de modellene du finner her på siden er laget av deilig frotté, noe som sørger for at du får varmen med en gang. En morgenkåpe passer selvfølgelig til mange flere anledninger, og det finnes vel knapt et mer komfortabelt plagg enn dette.

En morgenkåpe skaper ro

En morgenkåpe kan være med på å skape en avslappet og god stemning, spesielt hvis det er flere som bruker plagget samtidig. Bare forestill deg en lørdag eller søndag hvor hele familien kan tøfle rundt i morgenkåper til langt på dag mens regnet høljer ned utenfor. Det skaper automatisk en hyggelig og avslappet stemning for hele familien, for nå vet man at det er ingen som har tenkt seg ut med det første. De er med på å formidle god tid og at man slapper av i hverandres selskap.

En morgenkåpe er egentlig et merkelig plagg fordi man assosierer plagget med frihet og avslapning med en gang man tar den på seg. De fleste kjenner nok den deilige følelsen av å komme hjem og kaste av seg de trange klærne man har hatt på seg på skolen eller jobben. Nettopp her er det ingenting som slår en lekker slåbrok. Den verken strammer eller gnager som et par tettsittende jeans, kjoler eller skjørt kan gjøre, men med en badekåpe kan du slappe helt av i kroppen. Dette er nok en av hovedårsakene til at plagget også er naturlig å bruke når man er syk og ikke gidder eller orker å bruke tid på å kle på seg hverdagsklærne.

Morgenkåpe, slåbrok eller badekåpe?

En morgenkåpe kalles også slåbrok og badekåpe. Det er i prinsippet ingen forskjell på disse tre, utenom at en badekåpe bør være laget av et håndkle-lignende materiale for å kunne absorbere fukten bedre. En morgenkåpe eller slåbrok behøver nødvendigvis ikke å være laget av et så tykt materiale. Her kan den gjerne være laget av alt fra silke til polyester. Folk bruker oftest ordene om hverandre, så det er ingenting som er feil. Det hele avhenger av hva du skal bruke den til, og hva som passer til dine preferanser og stil.

Hos Miinto er vi veldig glade i morgenkåper, og derfor har vi et bredt utvalg her på siden. Morgenkåpene er alle laget av en myk og superkomfortabel kvalitet, men de er forskjellige i fargevalg, størrelser og materialer. Alle morgenkåpene er unike. Du finner dem også i forskjellige prisklasser. Miinto har nesten garantert en slåbrok som passer perfekt til deg og eventuelt resten av familien.SHOP MORGENKÅPER TIL HERRE FRA:

Björn Borg

Calvin Klein

Gant

Lexington

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

38 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.