Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Dress-skjorter (402)

Når man først har gått til anskaffelse av en flott dress, så er det viktig at man har en flott dress-skjorte man kan ha på under jakken. Det er veldig lett å ødelegge helhetsinntrykket med en dårlig skjorte, selv om dressen både ser ut og sitter helt perfekt. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av skjorter som passer til dresser, slik at du kan se fantastisk ut neste gang du tar på deg dressen din.

Alle menn er forskjellige, og det samme gjelder for skjorter. Vi har alle forskjellige preferanser og smak når det gjelder klær, og skjorter er intet unntak. Det er derfor veldig vanskelig å si hvordan en dress-skjorte skal se ut. For det kan også være avhengig av hvordan dressen ser ut, og i hvilken anledning du skal ha dressen på.

Dristig eller enkelt

Noen ganger sier det seg selv hvilken type skjorte man skal ha på seg. Hvis man for eksempel skal i bryllup, og det er en selv som skal giftes, så vil nok de aller fleste menn ta på seg kjole og hvitt. Dermed er det også gitt at man skal ha en hvit dress-skjorte. I de aller fleste andre sammenhenger og anledninger har man likevel store muligheter til å velge blant mange flere spennende skjorter. Det er for eksempel veldig sjelden at man tar på seg kjole og hvitt når man skal i konfirmasjon og bursdager. Her kan man så saktens eksperimentere litt, og driste seg til å velge en rutete, farget eller stripete skjorte i en eller annen farge som passer til den dressen man skal ha på. Hvis du ikke helt føler at du er klar til å prøve noe nytt og annerledes, så kan du heller prøve en enkel og nøytral skjorte, for eksempel i mørkegrå eller klassiske lyse, gjerne blå nyanser.

Dress-skjorte med mansjetter

For å sette prikken over i-en, så ser det alltid bra ut med et par mansjettknapper på skjorten. Det krever jo selvfølgelig at skjorten din har mansjetter. Det er nemlig ikke alle skjorter som har det, og dermed får man ikke muligheten til å vise hvor elegant og stilbevisst man egentlig er. Mansjetter er rett og slett de hullene på ermet man normalt bruker for å kneppe igjen ermene. Hvis skjorten ikke har mansjetter, så kan man jo lage noen hull selv, men det er likevel ikke noe vi anbefaler, siden det lett kan ødelegge hele skjorten. Ta heller en nærmere kikk på det store utvalget av dress-skjorter her på siden, og finn en skjorte eller to med plass til mansjettknapper.LA DEG INSPIRERE AV POPULÆRE BRANDS TIL HERRE:

Eton Shirts

Morris Stockholm

NN07

Stenströms

Tiger of Sweden

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

402 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.