EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Herre Sko Fjellsko

Fjellsko (0)

Fra fantastiske utsikter på fjellet og brusende elver til idylliske landsbyer og skogenes brutale stillhet. Med riktige fjellsko kan du oppleve de fjerneste og mest øde delene av verden i et tempo som er helt perfekt for deg. Uansett om du er et garvet friluftsmenneske eller en nybegynner ute i naturen, så er en vandretur en unik måte å utforske og oppleve naturen på. Her finner du et stort utvalg av herrefjellsko som passer til alle typer utendørsaktivitet.

Uansett om du liker norske fjell og fjorder, eller den tørre australske «outback», så finnes det vandreturer for enhver. Det er bare å ta familie og venner under armen og gå på oppdagelse i naturen. Du kan jo selvfølgelig også velge å kun ta med deg et par gode fjellstøvler som turkamerat. Noen ganger kan det faktisk være den aller beste måten å vandre på, da det er veldig sjeldent det er flere som har nøyaktig samme marsjfart som deg.

Hvilken type passer deg?

Når man skal kjøpe et par nye fjellsko, så skal de velges med omhu. Valget bør avspeile de turene støvlene skal brukes til, og hvor mye de skal brukes. Forhold som vind og vær er avgjørende faktorer for hva føttene dine trenger, og som regel skal du bestemme deg for om du trenger pustende eller vanntett skotøy. Skal man vandre under våte og kalde forhold, så bør det velges vanntette fjellstøvler. Det finnes flere modeller med Gore-Tex og kraftig skinn her hos oss, og disse holder fukten ute og føttene dine tørre. I lavere temperaturer vil den mindre pustbarheten som regel ikke være noe problem, men hvis du derimot skal vandre i et tørt og varmt klima, da bør pustbarheten og ventilasjonen helst være i høysetet. Her kan det være en god idé å gå etter tynne skinntyper og vevet nylon.

Ta vare på fjellstøvlene

Når man går til innkjøp av et par gode fjellsko, så bør man se på det som en god investering. Det er også slik at jo bedre man tar vare på- og pleier de, desto flere fantastiske eventyr kan du ta støvlene med på. Pleien avhenger av materialene, men felles for alle fjellsko, er at en god utluftning etter bruk kan gjøre underverker. Fjellstøvler i skinn skal alltid impregneres før de brukes, og bør dessuten også løpende vedlikeholdes med skinnfett som holder støvlene smidige. En Gore-Tex støvel skal derimot pleies med en spesiell spray eller krem som holder yttermaterialet skitt- og vannavvisende uten å tilstoppe membranen i materialet. Hvis støvlene har gummikanter, er det en god idé at disse pleies med silikon et par ganger i året, dette for å unngå at gummien tørker ut og knekker.KJØP FJELLSKO FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Arcteryx

Merrell

Salomon

Filter Fjern alle

Brands

Vi fant ingen produkter.

Størrelser

Vi fant ingen produkter.

Farger

Vi fant ingen produkter.

0 produkter funnet
Filter

Fant ingen produkter

Prøv å avgrense søket ditt ved å bruke filtret ovenfor.

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.