Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Herre Sko Tøfler

Tøfler (94)

Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av herretøfler. Vi vet hvor viktig det er å se bra ut selv om man slapper av der hjemme. Komfort, kvalitet og stil skal gjerne gå hånd i hånd, og nettopp derfor finner du tøfler fra alle de mest kjente og populære merkene her hos oss.

Det er ikke mye fottøy som er mer undervurdert en tøfler. Det er utrolig deilig å putte føttene i et par lune tøfler når man står opp av sengen om morgen, og de hjelper til med å skape en avslappende atmosfære i hjemmet. For mange er det først når man har fått på seg tøflene at man virkelig har fått fri fra jobben. Det behøver ikke å være gulvkaldt der du bor for å merke hvor deilig det er å gå rundt med tøfler. For selv om det er 30 varmegrader, så er det ingenting som slår følelsen av å sette føttene inn i et par komfortable og moteriktige tøfler.

Herretøfler i forskjellige design

Mange sparker av seg skoene med en gang de kommer inn døren der hjemme, og det første de gjør er å ta på seg et par tøfler. Hvorfor skjønner vi godt, og nettopp derfor finner du alle mulige typer herretøfler her hos Miinto. Vi har både praktiske og varme modeller som ulltøfler til de som vil være sikre på at de ikke fryser på føttene om vinteren, i tillegg til stilige varianter med tynt stoff som passer perfekt når været er varmt. Du finner også tøfler i de klassiske og nøytrale fargene svart, grå og blå, i tillegg til forskjellige brune nyanser. De fleste er ensfargede, men det er også mange tøfler med forskjellige mønstre og trykk, i tillegg til tøfler i forskjellige materialer. Som tidligere nevnt, så har vi selvfølgelig flere forskjellige ulltøfler, men du finner også herretøfler i andre varme materialer som semsket skinn, alminnelig skinn og filt. Dessuten er det mange stilige og moteriktige tøfler som er laget av mikrofiber og andre slitesterke materialer. Felles for alle tøflene er at de er laget av de aller beste materialene, og i den aller beste kvaliteten. Utvalget av herretøfler du finner her på siden inneholder tøfler til enhver smak og stil, i tillegg til tøfler som dekker ethvert behov. Hvis det ikke er du som skal ha et par nye tøfler, så er det uansett en opplagt gaveidé til kjæresten, bestevennen, broren, sønnen, faren, bestefaren, morfaren eller farfaren. Man blir aldri for gammel til å gå med tøfler, og man er heller aldri for ung.MER TIL CHILLE INNEKVELDER OG -MORGENER:

Joggebukser

Hettegensere

Morgenkåper

Filter Fjern alle

Brands

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

94 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.