SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri frakt ved kjøp over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Luer, capser og hatter til herre

Det norske været er lunefullt, og er ofte preget av lave temperaturer, vind og snø og regn. Det er med andre ord nærmest umulig å klare seg gjennom et helt år uten en lue. Når solen står på sitt høyeste gjelder det å gi øynene og ansiktet litt skygge, og da er det få ting som fungerer bedre enn en skyggelue, eller caps om du vil. Det gode ved både luer og caps er at de også kan brukes selv om ikke været tilsier det. Med det riktige hodeplagget kan man sette prikken over i-en på antrekket, og få en kul, sportslig, feminin, maskulin, rocka eller en helt annen stil. Med det store utvalget du finner her på siden, er det kun fantasien som setter grenser.

Uansett om du bruker caps eller lue som en del av et helhetlig antrekk, så er friheten stor. Det finnes nemlig et hodeplagg til enhver anledning. For en lue er ikke bare en lue. Hvis du for eksempel gjerne vil ha en «hipsterstil», så er det helt klart nødvendig å ha en lue. Mange velger en litt tykkere variant av ull, men du kan selvfølgelig også gå etter en litt tynnere modell du også kan bruke selv når det er sommer. Fargevalget er selvfølgelig altavgjørende for helhetsinntrykket, og her på siden finner du en lue i alle ulige fasonger, design og farger. Husk at luer ikke lenger bare er forbeheoldt utendørs bruk, men er med på å bidra til det generelle uttrykket, også innendørs. Når det kommer til herrenes luer, caps/skyggeluer og hatter, så er det vel nærmest kun i kirken det nå regnes som normalt å ta av seg hodeplagget innendørs.

Prikken over i-en på antrekket ditt

Når vinden raser utenfor og det har regnet i flere dager på rad, så kan det virke som om det er lenge til vår og sol. Ved at man tilsetter farger og mønstre til ens garderobe, kan man få en forsmak på våren og gjerne fargelegge vinteren litt. Hvis du virkelig vil ha en gjennomført stil, så kan du kombinere lua med passende hansker og skjerf. Caps/skyggeluer kan brukes på tvers av alle årstider, og er derfor et tidløst element å ha i garderoben sin. Enten det er en lue som passer til de aller kaldeste vinterdagene, eller om det er kule hodeplagg som når det er vår og lunt i været. Uansett hva du leter etter, så finner du det i hvert fall her hos Miinto. Ta en nærmere kikk på det store utvalget av maskuline luer og caps/skyggeluer her på siden, og la deg bli inspirert.

Finn luer og caps/skyggeluer hos Miinto

Når du handler hos Miinto kan du være trygg på at du handler med profesjonelle. Når du handler gjennom Miinto, så kan du velge mellom 400 lokale butikker over hele landet. Utvalget er enormt! Her på siden finner du over 90 000 produkter fordelt på mer enn 2000 merker fra både inn- og utland.returrett.POPULÆRE BRANDS TIL HERRE:

Gant

Les Deux

NN07

Parajumpers

Swims

Filter

297 resultater