EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Balmain (411)

Balmain ble grunnlagt i 1945 i Paris. Det parisiske merket er den dag i dag fremdeles fremtredende i moteverdenen og et anerkjent merke over hele verden. Det er kjent for sitt rocka og rå uttrykk blandet med vintagedetaljer i form av edelsteiner og perler, i tillegg til design av den aller høyeste kvalitet. Merket holder fast ved sine røtter og tradisjoner for godt håndverk, men klarer å kombinere dette med nåtidens trender.

I Frankrike står det et historisk hus som gjennom mange år har klart å beholde sin unike posisjon i moteverdenen. Motehuset har vært med på å diktere og inspirere nye trender, og mange andre merker rundt om i verden ser ofte på dette merket for inspirasjon og referanse. Det er ingen tvil om at de fleste moteinteresserte kvinner har hørt om Pierre Balmain, og mange har nok også kikket misunnelig på et av de flotte designene fra en av de mange kolleksjonene rundt om i verden. Hvert design oser av fransk stil og finesse og hvert element er svært ettertraktet, nettopp fordi det er innbegrepet av stil og motebevissthet.

Alt fra statement kjole til herreklær

Etter andre verdenskrig, og etter at Pierre Balmain jobbet som assistent for den franske designeren Lucien Lelong, bestemte han seg for å starte sitt eget merke høsten 1945. Karrieren startet med hans signaturstil kalt 'Jolie Madame', som var en sterk kontrast til det de var vant til i Frankrike. For her ble det feminine fremhevet, noe som overhodet ikke var tilfellet før 1945. Men selv om Balmain helt klart er det merket man skal gå til hvis man vil ha en statement-kjole og en elegant veske, så har brandet også fått fotfeste i markedet for motebevisste menn. Det er et merke som ikke er redd for å ta sjanser, akkurat som de gjorde i 1945.

Populær fransk couture

Motehuset i Paris er annerledes enn mange andre motehus. Der hvor mange av de andre motehusene har vendt ryggen til fortiden, har Balmain valgt å forbli tro mot fortiden og utvikle seg videre fra dette. Motehuset har gang på gang utviklet kolleksjoner som får alle til å dåne, og de fortsetter å utvikle seg og innovere etter hvert som moteverdenen utvikler seg. Klær fra Balmain vil kle enhver motebevisst kvinne og mann, det skal det ikke være tvil om. Kolleksjonen inneholder alt fra de klassiske og stilige Balmain-jeansene deres, til kule jakker med et rått og rocka uttrykk. For de som gjerne vil fremheve de feminine sidene side med lekker fransk couture, er det ingenting som kler en kvinnekropp bedre enn en kjole fra Balmain. Designene er uten tvil moderne, men de har alltid en viss klassisk aura over seg.

Her hos Miinto kan du selv ta en nærmere kikk på hva Balmain har å by på. Det er et motehus med stolte tradisjoner, og vi er minst like så stolte over å kunne presentere design fra dette franske motehuset her på siden. Hvis du for eksempel mangler en kjole eller en veske i garderoben din, kan du få fingrene i vaskeekte fransk motehistorie her på siden.MER TIL HERRE:

Dresser

Skjorter

Slips


MER TIL DAME:

Kjoler

Sommerkjoler

Skjørt

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

411 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.