Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Cedrico (94)

Norge er kjent for mange ting, blant annet uforutsigbart vær. Derfor skal vi ha klær som er tilpasset norske forhold, og det får du fra det norske merket Cedrico Norway. De spesialiserer seg på vinterjakker som holder deg god og varm, uten at det går på bekostning av god stil.

Så lenge det har vært mennesker her opp i nord, så har man vært nødt til å tilpasse seg klimaet. Vi har fire sesonger som alle kan by på kaldt vær. Kuldegrader er ikke forbeholdt vinteren og varmegradene er ikke forbeholdt sommerperioden. Den største utfordringen er selvfølgelig å holde varmen når været viser seg fra sin kaldeste side. Hos Cedrico Norway kan du få en parkas, dunjakke eller annen type vinterjakke som hjelper deg gjennom de kaldeste månedene – og som også gjør at du kan holde ut med stil.

Vinterjakke til både by og natur

Det er ikke kun ute i naturen man skal holde seg varm, men også i byene. Cedrico Norway produserer vinterjakker som er designet for å møte de tøffe kravene fra villmarken, i tillegg til det moderne bylivet. God design er et av nøkkelordene, for merket mener at det ikke behøver å være noen motsetninger mellom å holde seg varm og ha god stil. Derfor kan du ferdes ute i den frie naturen og samtidig være klar til et aktivt byliv med samme jakke.

Inspirasjon fra det nordiske

Siden været kan være hardt her oppe i nord så kreves det litt ekstra for å kunne holde seg varm. Nettopp derfor er nordisk håndverk innenfor vinterklær internasjonalt anerkjent og respektert. Det er ingen som kjenner betingelsene bedre enn oss som bor her. Vi har etterhvert produsert varme vinterjakker i flere generasjoner i Norge, og det er denne erfaringen Cedrico utnytter når de designer og produserer luksuriøse vinterjakker. Hvis man også tar med kjennskapet til den nordiske levemåten, er grunnlaget lagt for skikkelige produkter. Alle design er basert på naturlige materialer, og alt fra parkas til dunjakker har rene og klassiske snitt med organiske farger. Her er det ikke snakk om prangende jakker med knallfarger, men om skandinavisk avslappethet og minimalisme. Det er noen som er av den oppfatning av minimalisme er kjedelig. Det er i hvert fall ikke tilfellet her, for alle produktene inneholder moderne og røffe detaljer, i tillegg til kvalitetsskinn.

Ansvarlig produksjon

Cedrico Norway er et ansvarlig merke og forplikter seg til en åpenhet rundt produksjonen av alle klærne sine. Den ansvarlige produksjonen kommer blant annet til uttrykk ved etisk henting og ansvarlig bruk av ull, pels, skinn og dun. Alle skinnmaterialene som blir brukt i produksjonen av kolleksjonene deres kommer fra strengt kontrollerte og sertifiserte leverandører i Australia, Asia og Europa. De strenge kriteriene en slik sertifisering skal oppfylle er blant annet dyrevelferd, mating, avling og miljøbevisst beskyttelse.

Pels fra etisk jaktet vaskebjørn

Pelsen som blir brukt i produksjonen av vinterjakker er pels fra etisk jaktet vaskebjørn som har levd hele livet i naturlige omgivelser, i tillegg til oppdrettspels fra sertifiserte leverandører. En av årsakene til at jakten på vaskebjørnen er etisk er at vaskebjørnen er en fare for store deler av dyrelivet i Europa. Dyret kommer egentlig fra Øst-Asia og regnes som en invaderende art. Derfor må et stort antall vaskebjørner jaktes for å kontrollere bestanden og for å opprettholde et balansert økosystem. Sertifiserte jegere hindrer at pelsen fra dyrene bare blir kastet bort som søppel.SJEKK OGSÅ UT:

Dunjakker

Kåper

Parkas

Vintersko

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

94 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.