Julegaver? Fri frakt ved kjøp over 499,- | Bytt eller returner din ordre gratis inntil 15. januar
Julegave? Bytt eller returner gratis inntil 15. januar
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Hugo Boss (11)

Dette tyske og klassiske motehuset lager klær med en stil og et uttrykk som kan karakteriseres som tidstypisk og moderne eleganse. Det er herreklær som står sentralt hos Hugo Boss, og tar du på deg klassiske plagg som en dress eller bare en dressjakke fra dette merket, er du sikret et elegant og klassisk uttrykk.

Hugo Boss henvender seg til en bred og variert målgruppe. De tilbyr klassikere til menn i alle aldre, og klærne står aldri i fare for å bli foreldet og utdaterte. Her er ordet «moderne» nemlig et avgjørende nøkkelord i designene deres, noe som blant annet avspeiles i fargevalget deres, snittene og detaljene. Samtidig er det en enkelhet som er gjennomgående i stilen. Det er dette som er den røde tråden i alle designene deres, og ikke kun for herreklærne.

Bli mer kjent med Hugo Boss

Med dette tyske merket, snakker vi om intet mindre enn en av moteverdens mest anerkjente og suksessfulle motehus. Nøkkelordene er stilfullhet, kvalitetsbevissthet og ikke minst bredt appellerende. Det har de vært siden de ble grunnlagt i byen Metzingen i Tyskland i 1923. De har skapt en kjempesuksess til tross for store utfordringer, som blant annet økonomiske kriser i tekstilbransjen. I dag designer, produserer og leverer de designklær til hele verden, og har ikke mindre enn 5 forskjellige undermerker. Hvert undermerke, eller subbrand, har hver sin gjennomgående og unike stil, som kan kle enhver stilfull herre, mann og gutt. Det er derfor også nærmest umulig å lete blant de fem forskjellige kleslinjene uten å finne noe som passer helt perfekt til sin egen stil og preferanser.

Hugo Boss er mer enn bare dress og dressjakke

Hugo Boss tilbyr mer enn bare strikk, dress, sko, skjorter, jeans og dressjakker. Det tyske merket kan nemlig også tilby tilbehør som hansker, undertøy, sokker, hatter, belter, caps og mye mer. Dermed kan du få en gjennomført stil fra ytterst til innerst, uten at det mangler noe overhodet. Akkurat som det elegante og klassiske designet som kjennetegner herreklærne, går denne stilen også igjen i de mange forskjellige typene tilbehør. Det er holdt i et enkelt design, men med et til tider mer moderne og trendy fargevalg. Dette gir deg også muligheten til å kombinere en diskret skjorte, jeans, dressjakke eller noe annet, med et mer fargerikt slips, sokker eller stilfulle belter.

Detaljenes merke

Hugo Boss tilbyr altså ikke bare stilfulle herreklær. De er også kjent for å tilby produkter som er akkurat de detaljene du trenger for å sette prikken over i-en på antrekket, enten til formelle anledninger eller bare til hverdags. Parfymer, klokker og vesker fra Hugo Boss sørger for at du rett og slett ikke kunne vært mer stilig. Det er ikke så rart at Hugo Boss er kjent som detaljenes merke, for det er det overhodet ingen tvil om at de er.MER PENTØY TIL HERRE:

Dresser

Skjorter

Slips


MER PENTØY TIL DAME:

Kjoler

Jumpsuits & playsuits

Skjørt

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

11 produkter funnet

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager. Alle kjøp gjort i perioden 16/11 tom. 24/12 kan returneres/byttes tom. 15/1-2020

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.