Julegaver? Fri frakt ved kjøp over 499,- | Bytt eller returner din ordre gratis inntil 15. januar
Julegave? Bytt eller returner gratis inntil 15. januar
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

SWIMS (295)

Swims kalosjer

Norske Swims ble grunnlagt i Oslo i 2006 og gav nytt liv til de nesten glemte kalosjene. Ideen var å transformere kalosjene, som hovedsakelig var kjent for sine praktiske egenskaper, til å bli noe stilig og trendy. Swims’ kalosjer har rene og minimalistiske designuttrykk som er typisk for skandinavisk mote og design. Med et snev av urban frekkhet har merket gjort kalosjer til en stor trend innen klassisk herremote. Kalosjene til Swims er perfekte uansett om du skal på byen en slapsete vinterdag eller ut med båten en varm sommerdag. Derfor er de perfekte for nordmenn som må tilpasse seg etter store værkontraster og fire årstider hvert år.

Swims jakker og accessories

Med fokus på vanntette produkter har Swims et stort utvalg jakker til dame og herre som holder deg tørr også på de verste regnværsdagene. Alle Swims’ jakker er vanntette, uansett hvilken årstid de er designet for. Du finner blant annet Swims jakker med uttakbar innerjakke som gjør de svært anvendelige i Norge. Eller hva med en vanntett dunkåpe som er perfekt over kjole og pene strømpebukser? Ettersom Swims elsker vann finner du også freshe badeshorts til herre, vanntette loafers, trendy gummistøvler og vanntette weekendbager i deres sortiment.POPULÆRE KATEGORIER INNEN REGNTØY:

Gummistøvler

Paraplyer

Regnjakker

Filter Fjern alle

KJØNN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Pris

Pris mellom - NOK

295 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager. Alle kjøp gjort i perioden 16/11 tom. 24/12 kan returneres/byttes tom. 15/1-2020

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.