GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK
Forside Premium Dame Jeans

Jeans (248)

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

248 produkter funnet

Jeans

Et nøkkelplagg i damegarderoben

Jeans er et basisplagg som passer de fleste, uansett alder og stil. I tillegg kan du kombinere den med nesten alt. Uansett om du styler den med en pen bluse, en avslappet collegegenser eller en klassisk, hvit t-skjorte har du et stilig antrekk komplett. Det var på slutten av 1800-tallet de første jeansbuksene ble produsert, og i dag kommer de i en rekke farger, vasker, lengder og passformer.

Jeans til alle anledninger

Det fine med jeans er at du med riktig modell kan style den for å oppnå enhver stil. En mørk jeans passer fint på kontoret uten å bli for uformell, og med riktig tilbehør kan man enkelt skape et seriøst og profesjonelt uttrykk. En lys jeans med sleng er derimot perfekt på festival eller late sommerdager. Kombiner slengbuksen med en bohemsk topp og kule sneakers, så er antrekket komplett! Skal du på fest kan du gå for et par svarte jeans og style dem med lekre accessoirer og en overdel du er komfortabel i.

Kjøp jeans fra over 300 norske butikker på miinto.no

På miinto.no har vi et stort utvalg butikker som tilbyr jeans i de fleste stiler og passformer. Sorter på nyheter for de nyeste modellene, eller bruk ”mest populære”-funksjonen for å handle blant de mest solgte jeansene på Miinto. Du kan også sortere på underkategori eller merke for å finne akkurat den jeansen du er på jakt etter.POPULÆRE JEANSMERKER:

Dr.denim

Ganni

Levi’s

Lois

Replay

Tiger Jeans

Wrangler


POPULÆRE BUKSEKATEGORIER:

Boyfriend jeans

Slengbukser

Skinnbukser

Filter

Bruk for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

80.000+ produkter

Fra mer enn 8000 brands.