Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Premium Dame Jeans

Jeans (127)

Hva skulle man ha gjort uten jeans? Det finnes nok ikke et klesplagg som er like kult, fleksibelt og funksjonelt som et par dongeribukser. Det beste av alt er at det finnes så utrolig mange varianter å velge mellom, at man aldri blir lei av dem. Her har vi samlet et stort og bredt utvalg av fantastiske jeans i alle mulige varianter, og vi garanterer at du finner et par som er perfekte for deg.

Jeans går til alt

Det blir liksom aldri helt galt med et par skikkelige jeans. Du kan for eksempel velge et par kule denimbukser med sleng, avslappede og klassiske «straight legs», eller kanskje et par stramme og tettsittende «skinny» jeans. Vi må heller ikke glemme «mom»-trenden som er særdeles aktuell for tiden. Med disse buksene får du et par jeans som har høy talje og litt mer rette ben. Det passer helt perfekt i kombinasjon med en topp som er puttet ned i buksene, og med et par åpne pumps. Hvis ikke det er en perfekt hverdagsstil, så er det ingenting som er det. Dongeribukser kommer i alle mulige forskjellige modeller og farger, og de kan alltid kombineres og varieres med andre plagg, slik at du hele tiden kan få et nytt antrekk og ny stil. Med jeans er det nesten ingenting som ikke fungerer.

Hvilken modell passer du?

Hvis man har en god jeansgarderobe, så har man selvfølgelig flere forskjellige modeller å velge mellom. Når man skal være litt mer avslappet, småtøff og hverdagslig, så fungerer et par slitte dongeribukser perfekt. Det eneste du behøver å gjøre, er å kombinere buksene med en T-skjorte og kule «boots» eller hvite sneakers, så burde alt være på plass. Et par sorte denimbukser er også utrolig viktige å ha i garderoben, og er et sikkert valg når det ikke er noe annet som føles riktig. Liker du boho-stilen? Da kunne det være en god idé å teste et par bukser med sleng. På den måten får du en hip 70-tallsstil som kan forsterkes med flate sko og en blomstret bluse.

Ta vare på jeansene dine

Når man endelig har funnet et helt perfekt par med jeans man vil ha med hjem, så er det viktig at man tar godt vare på dem. Det er tross alt bukser du gjerne vil kunne bruke i lang tid fremover, og det kan du – hvis du bare tar riktig vare på de. For det første, så skal du huske å ikke vaske jeans for ofte. Faktisk er det nok å lufte de skikkelig en gang i ny og ne. For det andre, så bør du heller ikke putte buksene dine i tørketrommelen. Det sliter nemlig utrolig mye på stoffet. Når du endelig skal vaske buksene, så må du for all del også unngå bleke- og skyllemiddel.POPULÆRE JEANSMERKER:

Dr.denim

Ganni

Levi’s

Lois

Replay

Tiger Jeans

Wrangler


POPULÆRE BUKSEKATEGORIER:

Boyfriend jeans

Slengbukser

Skinnbukser

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

127 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale norske motebutikker

Gratis retur

Bytt eller returner din ordre innenfor 14 dager

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.