EKSTRAORDINÆRT SALG FORTSETTER - SPAR 20-60% PÅ NESTEN ALT  | Shop direkte fra lokale butikker 

SALG | SPAR 20-60%

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Bukser (344)

Det er ikke mange andre klesplagg som er viktigere for menn å ha i garderobeskapet enn bukser. De finnes i mange forskjellige design, størrelser og farger og de brukes ved nærmest alle anledninger. Her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av herrebukser som passer til ethvert behov, smak og stil.

Det finnes uendelig mange varianter og variasjoner når man snakker om bukser til menn. Avhengig av hvilken anledning de skal brukes i, så kan de mange forskjellige modellene være med på å understreke en personlig stil, i tillegg til å utfylle en praktisk funksjon. Uansett hvor stor eller liten man er, så finnes det alltid et par herrebukser med perfekt passform. Uansett om man skal på jobb eller i bryllup, så finnes det et par bukser som passer perfekt til anledningen.

Bukser du kan slappe av i

Herrebukser som man virkelig kan slappe av i er uunnværlig i enhver garderobe. Selv om det er morsomt å feste, så kan det også være nødvendig å falle til ro en gang imellom. Da er det viktig å gjøre det komfortabelt for seg selv, og har man et par behagelige herrebukser man kan slappe av i, da lever man godt. I det store utvalget av herrebukser her hos oss, finner du flere modeller som er perfekte når du bare skal slappe av på sofaen en søndag ettermiddag etter en vill fest kvelden før. Du kan velge mellom flere forskjellige modeller i behagelige materialer, strikk i livet og løs passform.

Hverdagsbukser

Du skal selvfølgelig også ha herrebukser som passer til alt mellom fest og avslapping. Med andre ord, så skal du ha et par bukser du kan bruke i hverdagen. Dette er de buksene du bruker mest, også når du er på jobben, hvis du ikke bruker spesielle arbeidsklær på jobben da. Her hos Miinto finner du mange forskjellige herrebukser som kan være ideelle til en hverdagslig stil og utseende.

Herrebukser til enhver stil

Utvalget av bukser til menn byr på mange forskjellige design. Vi har samlet flere forskjellige varianter slik at du kan være sikker på at du finner et par som passer perfekt til deg. Vi har nemlig herrebukser som passer til enhver stil. Vi vet at det kan være stor forskjell på stil og smak. Noen vil gjerne ha klassiske og konservative bukser, mens andre vil ha bukser i en mer moderne og unik stil. Utvalget vårt består av herrebukser innenfor mange forskjellige stilarter, slik at du kan finne ett par bukser som passer helt perfekt med stilen din. På den måten kan du finne herrebukser som helt naturlig vil passe sammen med de andre elementene i garderoben din.KJØP HERREBUKSER FRA POPULÆRE MERKER:

Gant

Levi’s

NN07

Plain

Replay

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden Jeans

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

344 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.