EKSTRAORDINÆRT SALG - SPAR OPPTIL 60% | Få ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 
SALG - Spar opptil 60%
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Forside Premium Herre Sko

Sko (969)

Herresko skal sitte godt og være behagelige å gå med. De skal være slitesterke og helst holde lenge, de må gjerne tåle både fukt og smuss uten å bli ødelagt, og de skal selvfølgelig også være stilfulle og moteriktige. Det er altså mange kriterier som skal være på plass for at skoene skal leve opp til forventningene, og her hos Miinto finner du herresko som lever opp til alle disse kriteriene.

Menn blir mer og mer opptatt av mote, noe som gjenspeiles i det store utvalget av herresko de forskjellige motehusene og designer lanserer hvert år. Manne tenker ikke lenger bare praktisk, men også moteriktig. Ordentlige herresko skal passe til ens egen stil og preferanser, og er en viktig del av helhetsinntrykket man får av mannen. Det finnes mange sko som både er praktiske og moteriktige, og som passer til de aller fleste anledningene. Men en mann bør selvfølgelig ha flere forskjellige typer, slik at han kan variere uttrykket etter humør og antrekk.

Herresko til alle anledninger

Et av de mest foretrukne skoene blant herrer, er selvfølgelig joggeskoene. Sneakers, som de også kalles, kan passe til hva som helst, og til de aller fleste anledningene. Hvis man gjerne vil ha et aktivt og avslappet uttrykk, så passer skoene helt perfekt. De støtte føtter og bein når han går en tur i skogen, eller når han er ute på byen med kameratene. De helt riktige joggeskoene passer dessuten også perfekt på jobben med et par flotte bukser og skjorte. Hvis jobben krever at man skal ha et par mer formelle sko, eller hvis det er et uttrykk man går etter, så passer dressko helt perfekt.

Disse kan selvfølgelig også brukes til fest, noe som gjør dem ekstra anvendelige. En annen type sko til herre, er selvfølgelig også boots og støvler. Disse er litt hardere, og passer godt til utendørsbruk, og passer til den aktive mannen som er mye utendørs, i tillegg til forretningsmannen som gjerne vil vise ha et formelt uttrykk med kant. Herresko finnes i tradisjonelle farger, som sort, brunt og grått, i tillegg til mer festlige utgaver i rødt, blått, grønt og lignende, og med forskjellige fargekombinasjoner, trykk og mønstre. I tillegg kommer herresko, som alle andre sko, i et stort utvalg av materialer og i forskjellig kvalitet.

Det er også en god idé å ha flere forskjellige sko å velge mellom, slik at man ikke sliter opp det ene paret man har med én gang. Jo flere sko du kan veksle mellom, jo lenger varer skoene. Dessuten får du flere muligheter til å variere uttrykket og looken din, alt avhengig av anledning og humør. Her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av fantastiske herresko, og det er garantert sko til alle stiler og anledninger.KJØP HERRESKO FRA POPULÆRE MERKER SOM:

adidas

Arkk Copenhagen

Birkenstock

Dr. Martens

Skechers

Swims

Toms

Vans

Filter Fjern alle

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farger

Brands

Pris

Pris mellom - NOK

969 produkter funnet
Filter

Behov for hjelp?

Kontakt oss her
eller finn svar i vår FAQ

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra over 400 lokale motebutikker

Gratis retur

14 dagers returfrist

+90.000 produkter

Fra mer enn 2.000 brands.