GRATIS FRAKT OVER 499,- OG GRATIS RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 NOK

Persondataloven

Retningslinjer for personvern


Persondataloven
Miinto.no AS samler inn personopplysningene dine for at du skal kunne handle hos oss på www.miinto.no. Innsamlingen av personopplysningene dine skjer når du godkjenner våre kjøpsbetingelser.

Vi samler inn nedenstående opplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • E-postadresse
  • Informasjon om ditt kjøp
  • Telefonnummer er valgfritt


Miinto.no foretar registreringen av personopplysningene dine for å kunne levere varen du har bestilt til deg.
Personopplysningene registreres hos Miinto.no AS og oppbevares i 5 år, hvoretter opplysningene slettes.
Når det samles inn personopplysninger via www.miinto.no, sikrer vi at det alltid skjer etter at du gir ditt uttrykkelige samtykke, slik at du er informert om akkurat hvilke opplysninger som samles inn og hvorfor.

Hva brukes opplysningene mine til?
Vi benytter først og fremst opplysningene dine til å behandle og sende ordren du har lagt inn på www.miinto.no. Vi bruker også opplysningene dine i forbindelse med markedsføring og konkurranser såfremt du abonnerer på vårt nyhetsbrev og har gitt samtykke til dette. Opplysningene dine kan også bli brukt i forbindelse med mistanke om svindel, samt etterforskning av dette.

Hvem deles opplysningene mine med?
Hos Miinto.no AS handles det direkte med fysiske butikker på plattformen vår www.miinto.no. For at butikkene skal kunne behandle og sende ordren din, deles opplysningene dine med de butikkene/nettbutikkene som skal levere ordren din.
Likeledes deles opplysningene dine med eksterne distributører (herunder Bring, Posten) for å levere forsendelsene dine og informasjon om levering. Dette kan skje både via e-post og på SMS.
Den dataansvarlige er administrerende direktør Konrad Artur Kierklo.
Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert.
Vi overfører ikke kundeopplysninger kryptert.
Vi registrerer ingen personsensitive opplysninger.
Som registrert hos Miinto.no AS, har du alltid rett til å gjøre innsigelser mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som er registrert om deg. Disse rettighetene har du etter persondataloven. Henvendelser i forbindelse med dette rettes til Miinto.no AS via e-post: info@miinto.no.
Opplysningsplikt Avtaler (kjøpsordrer) kan inngås på norsk eller engelsk og oppbevares av virksomheten i 5 år, i henhold til bokføringsloven. Det er ikke mulig å få tilgang til kontrakten etterpå via nettsiden vår. Hvis du ønsker å få tilsendt et nytt eksemplar av kontrakten pr. e-post, kan du sende en e-post til: info@miinto.no.

Informasjonskapsler
Ved å benytte www.miinto.no aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten datafil som vi legger på datamaskinen din for å kunne holde styr på hva som skjer under besøket ditt og for å kunne gjenkjenne datamaskinen. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus.
Ønsker du å lese om hvilke informasjonskapsler som brukes på www.miinto.no samt hvordan du sletter informasjonskapsler, klikker du her: www.miinto.no/about


Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler er tekstfiler som registrerer besøket ditt på hjemmesiden samt brukeratferden din. Opplysningene registreres på brukerens egen harddisk, smarttelefoner/nettbrett og annet IT-utstyr. På den måten vet serveren (f.eks. et nettsted) hvem brukeren er ved brukerens neste besøk. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus.
Det varierer hvor lenge informasjonskapsler lagres. Noen slettes når nettleseren din lukkes, mens andre kan lagres i opptil 2 år.

Hva bruker vi informasjonskapsler til?
· Å forbedre brukeropplevelsen din
· Å gjøre innhold og tilbud relevant for deg
· Å gjenkjenne deg fra besøk til besøk
· Å gjennomføre bestillingen din
· Statistikk og til å måle trafikken på hjemmesiden vår.

Tredjeparts informasjonskapsler
Miinto.no AS samarbeider med en rekke tjenester som også benytter seg av informasjonskapsler på hjemmesiden vår. Se hvilke tjenester og hva de brukes til nedenfor.
Google
Registrerer atferden din på siden.
Miinto
Registrerer preferanser omkring profil-pålogging og om siden skal vises i mobil- eller skrivebordsversjon.
Awin
Målretting av reklamer du ser fra Miinto på tredjeparters hjemmesider.

Optimizely
Brukes til å teste hjemmesiden og registrere atferd ved forskjellige oppsett.

RichRelevance
Velger ut de produktene som presenteres basert på din atferd

Facebook
Målretting av reklamer fra Miinto på Facebook og Instagram

Bing
Registrerer atferden din på siden.

Sletting av informasjonskapsler
Hvis du velger å slette informasjonskapsler og slutte å lagre dem i nettleseren din, bør du være oppmerksom på at vi ikke kan garantere deg en optimal brukeropplevelse på miinto.no.
Internet Explorer
Slik fjerner du eksisterende informasjonskapsler:
Klikk på «Safety» (Sikkerhet) i kommandolinjen ytterst på høyre side / «Delete browsing history» (Slett nettleserdata). Kryss av «Preserve Favorites website data» (Bevar data om favorittnettsteder) og i «Cookies» / «Delete» / «OK».
Slik unngår du å lagre informasjonskapsler i fremtiden:
Klikk på «Safety» (Sikkerhet) i kommandolinjen ytterst på høyre side. Under «InPrivate Browsing» (InPrivate-filtrering) markerer du «Do not collect data for use by InPrivate Filtering» (Blokker automatisk) / «OK».
Mozilla Firefox
Slik fjerner du eksisterende informasjonskapsler:
Klikk på «Tools» (Innstillinger) i menylinjen / «Options» / «Privacy» (Personvern) / «Remove individual cookies» (Fjerne enkelte informasjonskapsler) / «Remove All Cookies» (Fjern alle informasjonskapsler).
Slik unngår du å lagre informasjonskapsler i fremtiden
Klikk på «Tools» (Innstillinger) i menylinjen / «Options» / «Privacy» (Personvern) / kryss av «Tell websites I do not want to be tracked» (Fortell nettsider at jeg ikke vil spores).


Google Chrome
Slik fjerner du eksisterende informasjonskapsler:
Klikk på verktøyikonet øverst i menylinjen / «Tools» (Flere verktøy) / «Clear browsing data» (Slett nettleserdata) / marker «Empty the cache» (Nettleserhistorikk) og «Delete cookies and other sites data» (Informasjonskapsler og andre nettside- og plugindata) / «Clear browsing data» (Tøm nettleserdata).
Slik unngår du å lagre informasjonskapsler i fremtiden
Klikk på «Chrome menu»-ikonet i nettleserens verktøylinje / «Settings» (Innstillinger) / «Show advanced settings» (Beskyttelse av personopplysninger) / «Privacy» / «Content settings» (Innstillinger for innhold) / «Cookies» / «Block cookies by default» (Blokker alltid nettsider fra å lagre data) og (Blokker tredjeparts informasjonskapsler og nettsider).

Loggstatistikk
Loggstatistikk brukes på miinto.no og betyr at et statistikksystem samler inn informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende en nettside har hatt, hvor de kommer fra, hvilken del av nettsiden de forlater mm.
På miinto.no brukes loggstatistikk for å optimere nettsiden og dens funksjonaliteter.