ALLTID 14 DAGER ANGRERETT OG GRATIS RETUR! GRATIS FRAKT OG RETUR OVER 499,-
0 NOK

Marianne Vik Design

Korsveien 31

1820, Spydeberg Norway

Telefon: 45425896

Send en e-post til butikken

Herfra kan du sende en direkte beskjed til butikken, merk at det kan ta opp til 48 timer før du får svar. Dersom du trenger hjelp umiddelbart kan du kontakte vår kundeservice på 22 41 36 35.

Filter Fjern alle
0 produkter funnet

Marianne Vik Design

Velkommen til Marianne Vik Design, butikken med håndlagde smykker. Jeg lager velkjente vikingsmykker i både sølv og aluminium, jeg håndfletter kumihimokjeder og håndlager glassmykker. Smykkene er mye flottere i virkeligheten enn det man klarer å fange på ett bilde, så her blir man positivt overrasket! Ønsker du noe helt unikt kan du selv komme med forslag og om det er mulig lager jeg det til deg. Ønsker du en helt spesiell farvekombinasjon av kumihimokjeder? Si fra så lager jeg det DU ønsker. Håper du finner noe du liker, enten til deg selv eller som gave. Mine glassmykker var med i Hotell Cæsar for noen år tilbake, Linda Gail Lewis, søsteren til Jerry Lee Lewis, har ett av mine smykker, og Hadeland Glassverk kjøpte inn flere smykker for å selge hos seg. I tillegg har flere countryartister i Nashville ett av mine håndlagde glassmykker blant annet Danni Leigh som har vært i Norge flere ganger.
Filter / 0 Produkter

Vi beklager! Det valgte produktet/det valgte merket er dessverre utsolgt. Men frykt ikke - vi har utallige lekre produkter og brands som du kan skjemme bort deg selv eller andre med. Før du starter å se på vårt utvalg, ønsker vi å hjelpe deg med å finne det du er på utkikk etter. Se alle våre anbefalinger til deg nedenfor.

God shopping!

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

50.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon