0 NOK

Alpaca Family

Grevlingåsen 1C

1362, Hosle Norway

Telefon: 93432115

Send en e-post til butikken

Herfra kan du sende en direkte beskjed til butikken, merk at det kan ta opp til 48 timer før du får svar. Dersom du trenger hjelp umiddelbart kan du kontakte vår kundeservice på 22 41 36 35.

Filter Fjern alle
0 produkter funnet

Alpaca Family

Alpaca Family er et norsk klesmerke som kombinerer etisk produksjon med både bærekraftighet og fair trade, samtidig som vi bruker verdens best tilpassede klesmateriale for kaldt nordisk klima. Innenfor fair trade har vi strukket oss usedvanlig langt, da produksjonen vår startet opp som hjelpeorganisasjon for omskolering av fattige gruvearbeidere, som gjennom vår drift har fått opplæring i et nytt yrke som kan sikre dem selv og deres familie. At vi betaler folk skikkelig lønn for jobben de utfører medfører også at familien kan greie seg på det de voksne tjener og barn kan gå på skole. Vi foretrekker å produsere en del av våre klær med garn av 100% naturlig og ufarget alpakka av alpakkaenes 200 egne nydelige fargenyanser. Resultatet blir klær med et særegent preg og små fargeforskjeller, og garnet har ikke vært borti en kjemikalie på veien. Vi produserer andre plagg med plantefarget garn i 100% alpakka, hvor kooperativet vi kjøper dette garnet fra har samme etiske prinsipper som oss. Denne prosessen forurenser heller ikke, arbeiderene blir ikke utsatt for skadelige stoffer, og ikke huden din heller. Vi ønsker å tilby deg lekre plagg i verdens varmeste klesmateriale, som du kan være sikker på har blitt produsert med omtanke for både mennesker og miljø.
Filter / 0 Produkter

Vi beklager! Det valgte produktet/det valgte merket er dessverre utsolgt. Men frykt ikke - vi har utallige lekre produkter og brands som du kan skjemme bort deg selv eller andre med. Før du starter å se på vårt utvalg, ønsker vi å hjelpe deg med å finne det du er på utkikk etter. Se alle våre anbefalinger til deg nedenfor.

God shopping!

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

50.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon