ALLTID 14 DAGER ANGRERETT OG GRATIS RETUR! GRATIS FRAKT OG RETUR OVER 499,-
0 NOK

Alva

Kongegata 31

3256, Larvik Norway

Telefon: 99351626

Send en e-post til butikken

Herfra kan du sende en direkte beskjed til butikken, merk at det kan ta opp til 48 timer før du får svar. Dersom du trenger hjelp umiddelbart kan du kontakte vår kundeservice på 22 41 36 35.

Filter Fjern alle
0 produkter funnet

Alva

Vi er en liten butikk som holder til i Larvik sentrum. Vi fører for det meste skandinaviske merker som bla ti-mo, chill norway, inspiration by laa, senze of joy, undorn,q by kjederqvist, tina wodstrup, modstrøm, joy design, blond, og moo. Har også varer fra pb home, hubsch, hudson, superga, traffic people, black orchid, robins jeans bla.. Vi startet som en sommerbutikk i helgeroa for mange år siden, denne har vi åpen fra st hans til august fremdeles :) Finn oss på facebook alva as og alvas.blogg.no ! Ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig handel hos oss :)
Filter / 0 Produkter

Vi beklager! Det valgte produktet/det valgte merket er dessverre utsolgt. Men frykt ikke - vi har utallige lekre produkter og brands som du kan skjemme bort deg selv eller andre med. Før du starter å se på vårt utvalg, ønsker vi å hjelpe deg med å finne det du er på utkikk etter. Se alle våre anbefalinger til deg nedenfor.

God shopping!

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

50.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon