ALLTID 14 DAGER ANGRERETT OG GRATIS RETUR! GRATIS FRAKT OG RETUR OVER 499,-
0 NOK

LiBe Fair Living

Gjøvikgata 1 B

0470, Oslo Norway

Telefon: 97626330

Send en e-post til butikken

Herfra kan du sende en direkte beskjed til butikken, merk at det kan ta opp til 48 timer før du får svar. Dersom du trenger hjelp umiddelbart kan du kontakte vår kundeservice på 22 41 36 35.

Filter Fjern alle
0 produkter funnet

LiBe Fair Living

LiBe Fair Living er en sjarmerende butikk på Grünerløkka i Oslo med fokus på etisk handel. Vi fører klær, assessories og interiør som er produsert etter etiske prinsipper, som er gode for både deg, jorda vår og arbeiderne. Her finner du flotte kjoler i økologisk bomull, strikkeplagg i 100% ren ull, smykker i håndlaget keramikk, resirkulerte vesker og mye mer. Noen av våre leverandører: People Tree, Kazuri, Komodo, Goodforall //by hand//organic//fair trade//sustainable//design//recycled//beautiful//with love
Filter / 0 Produkter

Vi beklager! Det valgte produktet/det valgte merket er dessverre utsolgt. Men frykt ikke - vi har utallige lekre produkter og brands som du kan skjemme bort deg selv eller andre med. Før du starter å se på vårt utvalg, ønsker vi å hjelpe deg med å finne det du er på utkikk etter. Se alle våre anbefalinger til deg nedenfor.

God shopping!

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

50.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon