ALLTID 14 DAGER ANGRERETT OG GRATIS RETUR! GRATIS FRAKT OG RETUR OVER 499,-
0 NOK

In-spire

Sentrum

6940, Eikefjord Norway

Telefon: 95152023

Send en e-post til butikken

Herfra kan du sende en direkte beskjed til butikken, merk at det kan ta opp til 48 timer før du får svar. Dersom du trenger hjelp umiddelbart kan du kontakte vår kundeservice på 22 41 36 35.

Filter Fjern alle
0 produkter funnet

In-spire

In-spire er en frittstående inspirasjonsbutikk som holder til i Eikefjord, ei idyllsik bygd på vestlandet midt i mellom Florø og Førde. På In-spire hjelper vi deg med blomster til alle anledninger i livet, med klær og tilbehør til både dame, gutt og jente, interiør og velværeprodukt. Noen av våre kjente leverandører er PIP Studio, Green Gate, Nordal, Bloomingville, Lisbeth Dahl, Cream, Creamie, My Cinnamon girl/boy, Durance, Pajar, Saint Tropez, Chic Antique, La Finesse, Nomi Import m.m. Skal du handle gave til en venn så hjelper vi deg gjerne uten ekstra kostnad. Vi pakker fint inn, skriver et hyggelig kort for deg, og sender direkte til mottaker. Husk å oppgi gavens mottaker i kommentarfeltet dersom du ønsker denne tjenesten. Ønsker deg velkommen til en hyggelig handel! :-)
Filter / 0 Produkter

Vi beklager! Det valgte produktet/det valgte merket er dessverre utsolgt. Men frykt ikke - vi har utallige lekre produkter og brands som du kan skjemme bort deg selv eller andre med. Før du starter å se på vårt utvalg, ønsker vi å hjelpe deg med å finne det du er på utkikk etter. Se alle våre anbefalinger til deg nedenfor.

God shopping!

Bruk for hjelp?

Telefon: 22 41 36 35
E-post: info@miinto.no

Gratis frakt

På bestillinger over 499,-

Shop lokalt på nett

Hos Miinto handler du fra lokale, norske motebutikker.

Gratis retur

Alltid 14 dager angrerett

50.000+ produkter

Fra mer enn 2000 brands.

Nyttig informasjon