Delta i trekningen av gavekort på 10.000,- stem på miinto.no som årets nettfavoritt her: http://nettfavoritter.posten.no/web_shops/miinto#main-image
Alfabetisk brand indeks

Kundervurdering

Tilføy din vurdering og hjelp oss med å opprettholde den høye standard.

Du kan velge mellom 1-5 stjerner:

Lukk
Unisex
Hudpleie 2
Luksus pakken til moden og tørr hud! Mario Badescu Vitamin C serum, Glycolic Eye Cream, Hyaluronic Moisturizer og Caviar Cream

Luksus pakken til moden og tørr hud! Mario Badescu Vitamin C serum, Glycolic Eye Cream, Hyaluronic Moisturizer og Caviar Cream

1.299,00 Nok
1.599,00 Nok

From 54 Nok/month>

Velg din størrelse | Størrelsesguide>

Velg vennligst en størrelse

Fri frakt

Beskrivelse

Disse produktene vil gjøre en merkbar forskjell på huden din! En luksuspakke til svært god pris!

De tilfører masse anti aldrende ingredienser, gir mye fukt og føles fantiastiske på en tørr, sliten, moden hud.

Vitamin C Serumt inneholder 7% Ascorbic syre, og er pakket med antioksinanter. Serumet gir deg en utrolig mykhet i huden og evarer den glødende, unge utstrålingen i huden − minimerer også misfarging i huden. Dette er anti aldrende serum, men kan brukes av alle, som ønsker mer fuktighet og myk hud.

Serumet brukes annenhver dag i begynnelsen, men kan økes etterhvert til hver dag. Det er aktivt og man kan av og til kjenne litt prikking i huden, særlig etter dyptrensende masker eller hvis huden er veldig tørr.

Vitamin C serum kan brukes av alle hudtyper, også de med sensitiv hud, da den inneholder beroligende lavender ekstrakter. Huden føles myk og helt fantastisk når man bruker C vitamin serumet til Mario Badescu.

Bruksanvisning:
Påfør 2-3 dråper på ren hud, unngå øyeområdet, hver dag. Brukes gjerne annenhver dag i begynnelsen, før huden venner seg til virkningen av serumet. Kan brukes under en dag eller nattkrem, eller alene.

Glycolic Eye Cream passer for moden hud rundt øynene, hud med fine linjer, rynker og solskader, vil føles myk og beroliget av denne øyekremen. Kremen er rik og innholder mye av antioksidantet Vitamin E, og en blanding av ulike oljer, gjør huden myk og ungdommelig igjen.

bruksanvisning: ta en liten mengde på fingeren og tapp den forsiktig over og under øynene. Brukes helst over natten.

Hyaluronic moisturizer er en fuktighetskrem som gir god fuktighet og en moderat solbeskyttelse. Hyaluronic Acid holder på fuktigheten, samtidig som at peanøtt olje, som er rikt på antioxidant vitamin A gir masse næring til huden. Den trekker godt inn i huden.

Caviar Night Cream gir huden en intens fuktighetsbehandling, og bygger på en luksuriøs og næringsgivende blanding. Produktet gjenoppliver ekstremt tørr hud, for å bringe tilbake hudens friske tekstur. Nattkremen bygger på en blanding basert på fiskeegg, og inneholder høye konsentrasjoner av proteiner, vitaminer og mineraler som er essensielt for en fuktighetsgivende og beskyttende behandling hele natten gjennom.

Har du et spørsmål om dette produktet?

Kontakt butikken Karma på telefon: 48105409

Karma

Jacob Aalls gt 21, 0364, Oslo

Tlf: 48105409

  • Returrett Alltid 14 dagers full returrett!
  • Leveringstid vi leverer innen 1-5 virkedager.
  • Sikkerhet Du er i sikkerhet da vi er e-merket.
  • Forsendelse Vi levere med Tollpost, Posten Norge og Bring.

Nyhetsmail

Meld deg på til miinto´s nyhetsmail med tilbud, kampanjer og trends.

Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsmailen igjen.

Herre
Dame
Velg kjønn, så vi kan tilpasse nyhetsmailen til nettopp deg.

Miinto respekterer ditt privatliv. Vi deler aldri dine opplysninger med andre.


Takk for din innmelding.

Vi liker deg allerede. Liker du oss?

Lukk
Miinto respekterer ditt privatliv. Vi deler aldri dine opplysninger med andre.

Anbefal en butikk til miinto.no

Her kan du hjelpe oss med å få alle de beste butikker på miinto! Fyll ut nedenforstående skjema med så mye informasjon om butikken som muligt.. Fyll ut nedenforstående skjema med så mye informasjon om butikken som muligt.. Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsmailen igjen.

1000 Takk for din anbefaling!

Lukk