Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Returnere produkter

Ønsker du å sende din bestilling i retur har du 14 dagers fri retur. Fyll ut vårt returskjema under for å registrere returen din.
Ditt bestillingsnummer eller e-post har blitt tastet inn feil
 • Hvor kan jeg finne mitt bestillingsnummer?
  Ditt bestillingsnummer finner du i bestillingsbekreftelsen din øverst til høyre. Du har mottatt en bestillingsbekreftelsen både via e-post og vedlagt i pakken.
 • Når er siste returfrist?
  Dersom du ønsker å sende din bestilling i retur har du 14 dagers returfrist som da gjelder fra den dagen du mottar bestillingen din.
 • Er det mulig å gjøre et ombytte?
  Det er dessverre ikke mulig å gjøre et ombytte. Du er velkommen til å sende bestillingen i retur, og deretter plassere en ny bestilling. Husk at returfristen gjelder fra dagen du får bestillingen din levert.
 • Er det gratis å returnere?
  Det er helt gratis å returnere hos oss dersom du benytter deg av vår returetikett. Har du ikke mottatt returetiketten allerede vil du få dette tilsendt per e-post når du har registrert din retur.
 • Når vil jeg motta refusjonen eller få faktura kreditert?
  Så snart butikken(e) har mottatt returen din vil du motta en e-post som bekrefter at returen er behandlet. Betalte du med kort kan det ta opptil 5 virkedager før beløpet er disponibel på konto.Valgte du faktura via Collector bank krediteres returnert produkt fra din faktura.
 • Returprosess
  1. Registrer produktene du ønsker å returnere
  2. Pakk ned produktene du ønsker å returnere i forsvarlig emballasje, pass på at hvert produkt sendes til butikken det kom fra
  3. Legg returblanketten inni pakken sammen med produktet som skal sendes i retur
  4. Fest returetiketten utenpå pakken
  5. Returpakken må deretter ha blitt innlevert til transportøren innen 14 dager
  6. Beløp refunderes / Faktura krediteres