Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GENSERE OG CARDIGANS TIL DAME

Gensere er en absolutt nødvendighet i enhver garderobe. Det er et klesplagg som både er mote og som man føler seg utrolig komfortabel i. Overdeler som gensere finnes i klassiske eller moderne snitt, og i et utrolig utvalg av materialer og raffinerte detaljer. Her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg.

Med gensere er alt mulig. Du kan få myk kvinnelighet med en genser i smalt snitt i kasjmir, eller avslappet komfort med en genser av bomull og ikke minst varmt velbehag i en stor ullgenser med eller uten hals. Vi elsker gensere fordi de enkelt og ukomplisert passer til enhver stil, og kan kombineres på et utall forskjellige måter. Det er nettopp det som gjør gensere til et uunnværlig moteplagg og favoritten i alle situasjoner.


Stort og bredt sortiment


Gensere er alltid en del av motebildet, uansett om det er snakk om strikk eller hettegensere. Kategorien er utrolig bred, og dekker over alt fra strikk til ponchoer. Modellene fås i mange forskjellige farger og design, så det burde være alle muligheter for å finne en som passer perfekt til alle og enhver. Nærmest alle kvinner og jenter har en genser i garderoben, fordi de er eminente til de kjølige sommerkveldene, overgangsperiodene og ikke minst vinteren. Dessuten har plagget en avslappet appell som utstråler en indre balanse og overskudd. En genser fås selvfølgelig i alle mulige prisklasser, akkurat som tilfellet er med andre klesplagg. Det betyr at du kan finne en modell her hos oss som passer perfekt til både stilen- og ikke minst økonomien din.


Gensere passer til alle anledninger


Gensere og overdeler generelt, er som sagt en særdeles bred kategori, og derfor er utvalget her hos Miinto tilsvarende stort og bredt. Det gjelder ikke bare pris, men også stil, merke, materialer og utseende. På den måten har du stor frihet til å kunne slå deg løs og finne akkurat den modellen som passer best til deg. Vi mener nemlig at alle kvinner og jenter bør ha muligheten til å kunne finne akkurat den moten som tiltaler dem.

Derfor er sortimentet så bredt, nettopp for at det skal være noe for enhver smak, stil og alder. Her finner du alt fra det unge og dristige som for eksempel korte overdeler som viser navlen, til de modne og klassiske ensfargede modellene som passer til alt fra formelle møter og sammenkomster, og ikke minst til hverdag. Det finnes nemlig ikke en anledning eller situasjon hvor du ikke kan bruke en flott genser. Det avslappede utseendet gensere kan være med på å gi, kan kaste glans over stilen din i selskap, avslappende kosestunder og på jobb. Plagget kan kombineres med hva som helst, og det er kun fantasien som setter grenser.

Side 1 Av 148

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.