Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SALG TIL DAME

Du har nå kommet til vår salgsside for damer! Her kan du finne alt fra ytterklær, sko, kjoler, bukser, bluser, skjorter, topper, skjørt, treningsklær samt tilbehør som vesker, votter luer etc. fra alle våre fantastiske merker til en nedsatt pris. Kanskje har du noe spesifikt i tankene, eller bare har lyst til å ta en kikk på alle våre fantastiske tilbud og se om du kan finne noen overraskelser gjemt blant våre flotte salgsvarer. Det finnes ingen grenser for hva du kan finne, så sett av litt tid eller ta i bruk våre praktiske filtre og søkefunksjon for å raskere kunne navigere blant alle Miinto sine salgsvarer for damer. Vi er sikre på at dine neste favorittplagg ligger og venter like rundt hjørnet – og nå til en redusert pris!


Flotte dameklær på salg


Vi hos Miinto elsker når kundene våre får sjansen til å sikre seg plaggene de har siklet på lenge, men som de kanskje ikke har hatt råd til å kjøpe tidligere. Her på siden vil du finne noe for alle anledninger, sesonger og kroppsfasonger. Vi har noe for enhver smak, uansett om du er til det romantiske og bohemske, det sportslige og urbane eller det klassiske og elegante. Hvor mange prosent varene er satt ned vil variere fra plagg til plagg, men felles for alle er at du vil gjøre et godt kjøp.


Til den turglade


Den turglade vil finne både tursko, turklær og ytterklær satt ned med flere prosent. Dette er ofte plagg som er en investering og koster en del, men på salg hos oss er det ikke lenger en uoverskuelig utgift. Her kan du finne merker som blant annet Mammut, Bergans og Patagonia! Klikk hjem de essensielle turklærne du mangler, så er den fremtidige fjellturen ikke langt unna.


For festlige anledninger


Vi har også et stort utvalg vakre kjoler, som skriker etter å bli svingt rundt på dansegulvet eller vist frem til en glamorøs fest. Her er det bare fantasien som setter grenser. Er du en som liker lange, flagrende kjoler med volanger og blomstermønster? Foretrekker du den lille sorte eller er det paljetter, geometriske former og skarpe snitt som får deg til å føle deg som best? Også her har vi noe for hver en smak. Du finner kjoler i både spreke farger og nøytrale toner og nyanser, så uansett hva du liker best, så vil du høyst sannsynlig kunne finne det på siden. 


Tilbehør


Når antrekket er på plass, så er det på tide å finne det riktige tilbehøret. Mangler du den perfekte hverdagsvesken eller den riktige clutchen til nevnte festkjole? Det vil du også kunne finne når du navigerer rundt på våre salgssider. En god hverdagsveske skal for eksempel kunne romme en arbeidsdata, noen enkle toalettsaker, nøkler, pengeboken din, kanskje en genser og alt annet du ikke kan forlate hjemmet ditt uten å ha tatt med. Den perfekte vesken når du skal ut på byen trenger ikke å romme så mye, og her kan du også leke mer med veskens utseende, da du skal bruke den sjeldnere. La festvesken være et smykke som komplementerer antrekket! Vi håper du finner ditt neste favorittantrekk her på siden. Det er lite som er mer spennende enn å se på dameklær på salg. 

Fjern alle filter

Salg

Side 1 Av 1482

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.