Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKO TIL HERRE

Er du på jakt etter noen nye sko til garderoben din? Da har du kommet til det rette stedet. Vi i Miinto samarbeider nemlig med lokale og selvstendige butikker over hele landet, og her på denne siden kan du finne en stor oversikt over alle herresko som disse butikkene kan tilby – på ett og samme sted. Når du så er på jakt etter et par nye og gode herresko du kan bruke, enten det er til hverdag eller fest, så er Miinto stedet. 

Kjøp dine herresko på nett via Miinto. Ved å handle gjennom oss får du tilgang til et enormt utvalg av sko på nett, og du kan få de sendt hjem til deg på bare få dager. Vi tilbyr alltid fri frakt på kjøp over 499 kroner, og du er samtidig med på å støtte oppunder de mange fantastiske, lokale butikkene Norge har å by på. 


Herresko til den stilsikre


Når man er på jakt etter et par nye herresko så er det en rekke krav de skal oppfylle, uansett hva slags sko det er snakk om. Det finnes mange forskjellige typer herresko, enten det er snakk om pensko, sandaler eller sneakers, men felles for de alle er at de skal sitte godt på føttene, og de skal være behagelige å gå med – selv over lang tid. I tillegg til dette skal et par gode sko også være slitesterke – og de skal aller helst holde seg i mange år. De må derfor gjerne tåle både fukt og smuss uten å bli ødelagte, og de skal naturligvis også være stilfulle, moteriktige og passe til ens personlige stil. 

Med andre ord er det mange kriterier som skal være på plass for at de nye skoene skal leve opp til ens forventninger. Heldigvis er ikke dette et stort problem når en handler hos Miinto. Her hos Miinto finner man herresko som lever opp til alle disse kriteriene – og enda litt mer. 

I dag er menn mer og mer opptatt av mote, stil og trender – dette noe som i stor grad gjenspeiles i det store utvalget av herresko som de forskjellige motehusene og designerne rundt om i verden lanserer hver sesong. Det er ikke sånn at menn bare tenker praktisk lenger, men de ønsker også å finne noen moteriktige plagg til garderoben sin. 

Noen ordentlige herresko skal derfor kunne passe til ens egen, personlige stil og preferanser, og skoene er i dag en viktig del av helhetsinntrykket man får av mannen. Det finnes dessuten utrolig mange sko som er både praktiske og moteriktige – sko som passer til de aller fleste anledninger. Så det er ikke sånn at man må tenke enten praktisk eller moteriktig for å finne seg noen sko. I dag er det ikke så vanskelig å finne en god kombinasjon som dekker begge deler. Dessuten er det sånn at menn, som kvinner, også selvfølgelig bør ha flere forskjellige typer sko, sånn at stilen kan varieres etter humør, situasjon og ellers antrekket de har på seg. 


Herresko til alle anledninger


En av de mest foretrukne skoene blant herrer, er selvfølgelig joggeskoene. Sneakers, som de også kalles, kan passe til hva som helst, og til de aller fleste anledningene. Hvis man gjerne vil ha en aktiv og avslappet stil – ja, da passer skoene helt perfekt. De støtter føtter og bein når turen går til skogen, eller når kameratene venter på byen og det er dit man skal. De helt riktige joggeskoene passer dessuten også perfekt på jobben med et par flotte bukser og skjorte. Hvis jobben krever at man skal ha et par mer formelle sko, eller hvis det er en bestemt stil man går etter, så passer dressko eller andre pensko helt perfekt.

Disse kan selvfølgelig også brukes til fest, noe som gjør dem ekstra anvendelige. En annen type herresko er selvfølgelig også boots og støvler. Disse er litt hardere og mer robuste, og passer derfor svært godt til utendørsbruk – hele året. Dessuten passer de perfekt til aktive menn som er mye utendørs, i tillegg til forretningsmannen som gjerne vil vise frem et mer formelt uttrykk og samtidig skille seg ut litt. 

Herresko hos Miinto finnes naturligvis i de tradisjonelle fargene, som sort, brunt og grått, i tillegg til mer festlige utgaver i rødt, blått, grønt og lignende, og med forskjellige fargekombinasjoner, trykk og mønstre. I tillegg kommer herresko, som alle andre sko, i et stort utvalg av materialer og i forskjellig kvalitet.

Det er også en god idé å ha flere forskjellige sko å velge mellom, slik at man ikke sliter opp det ene paret man har med én gang. Jo flere sko du kan veksle mellom, jo lenger varer skoene. Dessuten får du flere muligheter til å variere stilen og utseendet ditt, alt avhengig av anledning og humør. Her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av fantastiske herresko, og det er garantert sko til alle stiler og anledninger.Betydningen av Kvalitet i HerreskoNår det kommer til herresko, er kvalitet en avgjørende faktor. Det handler ikke bare om å ha et par sko som ser bra ut, men også om komfort, holdbarhet og stil som passer din personlige smak. Først og fremst skal skoene være behagelige å ha på seg - selv over lengre perioder. I tillegg bør de være slitesterke og kunne motstå både fuktighet og skitt uten å bli ødelagt. Når det gjelder stilen, bør skoene være trendy, fasjonable og passe din personlige stil. På Miinto finner du herresko som oppfyller alle disse kriteriene - og enda litt mer.Fargevarianter & Materialealternativer i HerreskoMiinto tilbyr et bredt spekter av farger, trykk, mønstre og materialer når det kommer til herresko. Enten du foretrekker tradisjonelle farger som svart, brun eller grått eller ønsker noe mer festlig i rødt, blått eller grønt; vi har noe for enhver smak. Vårt sortiment inkluderer også forskjellige materialer fra lær til tekstil i ulike kvaliteter for å sikre at du finner akkurat det paret som passer dine behov.Stylingtips for Ulike Typer SkoÅ vite hvordan man styler ulike typer sko kan virkelig løfte antrekket ditt til et nytt nivå. For eksempel går sneakers perfekt med casual antrekk – enten du kombinerer dem med jeans og en T-skjorte eller med chinos og en skjorte for en mer polert look. Dressko, derimot, passer perfekt til formelle anledninger. Kombiner dem med dressbukser og en skjorte for et sofistikert utseende. Husk at det viktigste er å føle seg komfortabel og selvsikker i det du har på deg!Herresko på nett


Her på denne siden kan du som sagt finne en stor oversikt over alle herresko samlet på ett og samme sted. Man kan derfor enkelt bla seg gjennom utvalget for å la seg inspirere til å finne sine nye favorittsko. Kanskje du allerede vet hva det er du er på jakt etter?

Da kan du selvfølgelig også bruke våre sorterings- og filtreringsmuligheter her på denne siden. I menyen på siden her kan du sortere blant herresko etter kategori. Du kan sortere blant alt fra boots og seilersko til sneakers og tøfler – for ikke å snakke om alt i mellom. Du finner her vintersko og gummistøvler til de fuktige årstidene, samt alt du trenger av stilfulle sommersko som du kan bruke på de varme sommerdagene. 

Vi hos Miinto har alt du trenger til herregarderoben, og det gjelder i stor grad også for herresko. Gå på oppdagelse i vårt store skounivers. Finn deg akkurat de skoene du drømmer om. 

Side 1 Av 246

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.