Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GENSERE TIL HERRE

Genser er en bred betegnelse på en langermet overdel. Dette inkluderer alt fra strikkegensere, ullgensere, hettegensere og pologensere til sweatshirts. Gensere kommer i alle tenkelige fasonger og farger, med/uten trykk eller snøring. I Skandinavia har gensere i form som en hettegenser og som ser “vrengt” ut blitt populære. Ønsker du å pynte opp stilen er en v-genser med skjorte under en annen yndet variant. Gensere med hette er og blir det perfekte hverdags- og treningsplagget. Ullgensere og fleecegensere passer perfekt til den obligatoriske hytteturen. Finn genseren som passer din stil og bruksområde. En genser er et uunnværlig plagg i enhver herregarderobe, og de fleste har et par stykker. En genser kan brukes til enhver anledning, og her hos Miinto har vi samlet et stort utvalg av forskjellige gensere som varierer i design, farger, stoff og detaljer. På den måten kan du være helt sikker på at du kan finne en genser som passer perfekt til deg, uansett stil og smak.


Genser er uunnværlig


Gensere har lenge vært et fast element i de fleste motebevisste garderober for menn, og kan nærmest beskrives som uunnværlig. Det er et utrolig allsidig plagg som kan brukes ved enhver anledning, og er derfor en investering de færreste angrer på. Her på siden finner du gensere i lekre og behagelige materialer til både store og små, og vi er derfor sikre på at du også kan finne en genser som passer perfekt til deg og din stil også. Du kan style genseren din med den garderoben du har. Hos Miinto elsker vi herre-gensere, og med god grunn. Hvert plagg har en rekke egenskaper som er unike, og genseren er intet unntak. Det finnes knapt et klesplagg som er mer allsidig, eller som kan styles på flere måter. Dessuten kan man style antrekket sitt på en rekke forskjellige måter, og selvsagt stadig bruke den samme genseren. Den enkleste måten å kunne gjøre dette på, er å sikre seg en skikkelig signaturgenser i garderobeskapet, og deretter kan man variere med ulike typer bukser og sko. Trikset ligger i det at man kan bruke genseren sin på flere forskjellige måter og i forskjellige kombinasjoner. Det gir deg en god mulighet til å gå gjennom hele garderoben og kombinere gammelt og nytt på mange forskjellige måter. Du kan style genseren din med et par jeans, joggesko og en dongerijakke for en kul og uformell stil du kan bruke på jobb, eller du kan style den med et par chelsea-boots og en pen jakke for en mer elegant stil.


Gensere til alle


Gensere kan dekke alt fra pullovere til hettegensere, og kategorien her på siden er full av lekre gensere fra noen av motebransjens største og mest populære navn med både norske og internasjonale merker. Dessuten finner du mange andre flotte design fra mindre og mer ukjente merker, og i alle mulige prisklasser. Du finner med andre ord garantert en genser som passer perfekt til deg og din stil, og ikke minst en som passer til lommeboka di.Det store og varierte utvalget her på siden inkluderer alt fra alminnelige og klassiske gensere, til hettegensere, poloer, tykke strikkegensere, cardigans, høyhalsede gensere og alle andre typer i forskjellige farger, snitt, mønstre, størrelser, materialer og design.


Halv Glidelås Gensere: En Essensiell Del av Din Garderobe fra Miinto


På Miinto, kan du finne et bredt utvalg av halv glidelås gensere som legger en elegant vri på dine daglige antrekk. Fra minimalistiske design til mønstrede varierte uttrykk, kombinerer disse genserne komfort med stil for å oppnå den perfekte balansen mellom uformelt og smart. Laget med høykvalitets stoffer som bomull, ull og kashmir, garanterer de holdbarhet og langvarig bruk. De er lette å style sammen med alt fra jeans til skjørt, noe som gjør dem svært allsidige og praktiske i enhver garderobe. Med et mangfoldig spekter av farger fra dype rødt til nøytrale gråtoner, gir disse halv glidelås genserne deg muligheten til å uttrykke din personlige stil og preferanser. Fra velkjente merker som GANT, Tommy Hilfiger til up-and-coming lokale designere, er det noe for enhver smak på Miinto. Enten du foretrekker en klassisk ensfarget look eller ønsker å eksperimentere med fargerike pattern, kan du gjøre en viktig fashion statement med en halv glidelås genser i din garderobe.


Finn din egen stil


Herre-gensere var tidligere mest kjent som den klassiske pulloveren i enten svart eller grått. Men slik er det ikke lenger. Den klassiske modellen er bare ett av mange alternativ man finner i dag, og når det gjelder mønstre, farger og passform, kan man leke og eksperimentere på sin helt egne måte. Det er akkurat her en herre-genser utmerker seg og gjør at den kan mer enn å bare være din beste venn når det er litt kjølig. Her hos Miinto finner du et av de aller største utvalgene av gensere i Norge. Sortimentet er utrolig stort, og løpende legger vi til nye design og kolleksjoner slik at du kan holde deg oppdatert på de nyeste trendene i motebransjen. Hvis du leter etter en flott, kul, stilig, elegant, nøytral eller fargesprakende genser der kvaliteten er på topp, er Miinto stedet for deg.


Klassiske og tidløse tillegg til garderoben


En genser er et klassisk og tidløst tillegg til enhver garderobe. En herre-genser gir et stilig sofistikert utseende året rundt. De mange forskjellige stilene til genserne her på Miinto gir et unikt utseende som passer til din personlige stil og moteuttrykk. Når det kommer en kuldebølge i luften eller når du bare trenger å friske opp garderoben, er det på tide å investere i et par nye gensere. Uansett om du leter etter et uformelt eller et pyntet alternativ, kan du la deg inspirere av alle våre herre-gensere her på siden, og finne en genser som passer for deg.


Alltid sofistikert med en herre-genser fra Miintos utvalg


Grunnen til at gensere til herrer kan betraktes som sofistikerte er det flere årsaker til. Gensere som du finner her på siden er laget av materialer av høy kvalitet, slik som blant annet forskjellige typer av ull, bomull og andre høykvalitetsmaterialer som gir dem en luksuriøs følelse. I tillegg finner du her på siden et bredt utvalg av gensere som er produsert med spennende mønstre og design, for eksempel kabelstrikk, som vil legge til et visuelt element til antrekket og gi det mer dybde. 

I tillegg er gensere svært allsidige noe som gjør at de både kan kles opp og ned, avhengig av anledning. En herre-genser sammen med en skjorte med krage og dressbukser kan være passende for en formell begivenhet, mens en genser sammen med et par jeans og joggesko kan gi et komfortabelt og uformelt utseende. Med en herre-genser kan du uansett aldri gå feil fordi de forbindes med klassisk mote og en tidløs stil, noe som vil gi deg et plagg som alltid vil være både pent og trendy å ha på. 


Mange genserstiler 


Her i utvalget til Miinto vil du fort oppdage at vi har et kjempestort utvalg av herre-gensere i mange forskjellige stiler, farger og fasonger. Hver genserstil byr på sin egen personlighet og gir et helt spesielt utseende som gir alle antrekkene dine et løft. Alle er allsidige på hver sin måte, og vil garantert finne sin plass i hverdagsgarderoben din. 

En rundhalset genser til herre er sannsynligvis den mest populære herre-genseren som finnes. Det enkle designet med en avrundet hals gjør den perfekt å ha ovenpå en skjorte. En annen populær genser til herre er genseren med V-hals. Hovedforskjellen mellom en genser med rund hals og en genser med v-hals er utringningen. V-halsen har et dypere kutt i halsen, derav navnet, fordi halsen er formet som en V. Denne typen kan også fint kombineres med en skjorte med krage, og passer godt sammen med en skjorte og slips. 

I utvalget finner du også høyhalsede gensere, som gir et mer uformelt preg på antrekket, og som passer godt i kombinasjon med et par jeans. For et mer formelt utseende, kan høyhalsede gensere brukes under en blazer. Du finner også et bredt utvalg cardigans som er perfekte for å skape et lag-på-lag-utseende over en T-skjorte eller en tynnere genser. Du finner også gensere med glidelås som gir et mer atletisk utseende. I utvalget finner du herre-gensere fra mange forskjellige merker, slik som blant annet Barbour, Bottega Veneta, Oscar Jacobsen og Gant. 

Side 1 Av 76

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.