Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKJORTER TIL HERRE

Leter du etter en lekker og stilig herreskjorte? Her hos Miinto har vi et bredt utvalg av skjorter som passer til enhver anledning. En herreskjorte er særdeles anvendelig, og er derfor uunnværlig i enhver herregarderobe.

De mange bruksmulighetene en herreskjorte byr på, gjør at man kan bruke den til både jeans, shorts, smoking og dress. Samtidig er en skjorte ideell til de fleste begivenhetene, og kan brukes både på kontoret og når man skal på fest. Dessuten kan man vise seg frem fra sin avslappede og stilfulle side med en skjorte på fritiden.


Uunnværlig i en herregarderobe


I mange år har man brukt skjorter innenfor områder i arbeidslivet hvor det har vært kontakt med kunder. Det kan for eksempel være i butikker, banker og på advokatkontoret. I dag kan man ha på seg en skjorte til hva som helst og når som helst. Designere lager kolleksjoner med herreskjorter i mange forskjellige stiler og modeller, og blir alle designet forskjellige og unike. Men det de har til felles er at de alle har en formell stil. Forskjellene ligger blant annet i detaljene – som forskjellige mønstre, knapper og sømmer.

Det er dette som skiller skjortene rent stilmessig. Dessuten kan man selv forme sin egen skjorte på en måte som man selv syns er flottest. Du kan for eksempel stappe skjorta ned i buksene, eller la den henge løst utenpå. Det som er sikkert, er at enhver mann bør ha minst én velsittende og stilig skjorte i garderoben sin – og helst flere, slik at han kan variere mellom farger og modeller. Her hos Miinto har vi et stort og bredt utvalg av skjorter i alle mulige farger og materialer, så det er bare å ta seg en titt rundt og bli inspirert.


Skjorter til hverdag


Skjorter kan brukes til de aller fleste anledningene. De passer for eksempel perfekt til hverdagsbruk og når du skal se anstendig ut på jobb. Skjorter med en avslappet stil er superlekre å ha på seg, siden de er luftige og føles behagelige mot huden og kroppen. Det finnes alltid en skjorte som passer til anledningen, og ikke minst årstiden. Her hos oss kan du velge mellom skjorter med lange eller korte ermer.

Skjortene er designet av både nye og etablerte designere fra inn og utland, og gir alle en lekker komfort med forskjellige stilfulle design. Det er nok mange som har lagt merke til at 90-tallet er tilbake i motebildet. Det betyr at menn ikke knapper skjorten, men lar den heller være åpen så man kan se T-skjorta man har på under. En flott og kul skorte kombinert med for eksempel en hvit t-skjorte og et par svarte dongeribukser gir et kult og avslappet uttrykk. Samtidig er dette en stil som passer de aller fleste menn.


Skjorter til fest


Hvis du leter etter en skjorte som passer perfekt til festbruk, så finner du også det her. Du kan finne helt klassiske og stilrene skjorter som passer perfekt til formelle fester og eventuelt begravelser. Hvis du tør å gå med litt mer sprelske skjorter, så er utvalget også stort. Her finner du nemlig massevis av skjorter med flotte mønstre, trykk og mange forskjellige farger. De passer særdeles bra til sommerfestene, julebord eller til fester hvor du har lyst til å piffe opp antrekket litt ekstra. Med en god herreskjorte skiller du deg ut fra mengden, noe som dessuten kan gi deg mange positive kommentarer og blikk med på veien.

Side 1 Av 87

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.