Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

ACCESSORIES TIL DAME

La morsomme og flotte tilbehør bli det som gir antrekket ditt lille ekstra. Noen ganger skal det nemlig ikke mye til før man plutselig oppnår en wow-effekt. Runde solbriller, sjal med mønster eller øreringer med massevis av «bling» – hva velger du? Man kan nemlig aldri ha for mye tilbehør, og her finner du accessories i utallige varianter og stiler.

En avslappet hverdagsstil kan lett få nytt liv ved hjelp av moteriktige tilbehør, og dermed øke chic-faktoren. Stilen din kan forbedres med myke eller harde tilbehør, eller kanskje begge deler på en gang. Alt fra armbåndsur, smykker og belter, til sjal, skjerf og luer kan hjelpe til med å løfte et antrekk til nye høyder, og samtidig hjelpe deg med å skape din helt egen perfekte, personlige stil.


Hva er accessories?


Accessories er det engelske ordet for tilbehør, og det er nesten en uendelig liste av tilbehør du kan bruke for å piffe opp antrekket ditt. Vi kan nevne i fleng skjerf, sko, belter, smykker, klokker, solbriller, vesker, hatter, hansker, neglelakk, hårspenner og bøyler. Noen vil vel gjerne si at mobiltelefonen og lommeboka også bør stå på listen, fordi disse også sier noe om deg og smaken din. Med slikt et mangfold av valgmuligheter, så er det ikke så rart at en del moteeksperter mener at du bør bruke minst 25 % av klesbudsjettet på tilbehør. Uansett om du gjør det eller ikke, så er det i hvert fall sikkert at du bør holde øye med tilbehøret ditt. Ofte er ikke endringene i motebildet de helt store tingene, men detaljene. Plutselig dukker det opp en ny fasong på skoene, eller antrekket skal pyntes med skjerf, store tunge halskjeder eller ringer med ugler. Mens det noen ganger er mest trendy med å ha massevis av tilbehør på seg, så er minimalismen moderne andre ganger.


Finn riktig tilbehør


Hvis du har en god basisgarderobe, kan du altså få den til å bli moderne ved å bare skifte mellom forskjellig tilbehør i ny og ne. Du kan få en ny farge eller et dristig mønster inn i garderoben ved å bare velge et smykke, et belte eller et skjerf i sesongens farger. Du kan også skifte stil ved å gå fra et jentete armbånd til en skinnsnor med nagler. Det er billig og enkelt, og er den beste grunnen til at man alltid skal ta en ekstra kikk på hva man har av tilbehør i garderoben sin.

Her er det viktig at du finner ut av hva stilen din er. Tilbehør kan selvfølgelig være en lett og billig måte å skifte stil en enkelt dag, men hvis du skal ha litt dyrere tilbehør, som ekte smykker, sko og lekre skinnvesker, så er det smart å holde seg til den typen tilbehør som passer med den overordnede stilen din. På den måten vil du kunne utnytte tilbehøret ditt best mulig, uten å gå på kompromiss med hvem du virkelig er. Når du først står med hodet dypt inne i garderoben din, så ta også en ekstra kikk på hvilke farger som er mest dominerende. Er det knallfarger eller mer nøytrale og minimalistiske farger? Det er en grei måte å holde rede på hvilken fargeskala man bør holde seg innenfor.

Side 1 Av 450

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.