Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

JUMPSUITS OG PLAYSUITS

Jumpsuit, playsuit, buksedress, overall, romper – kjært barn har mange navn. Likevel snakker man gjerne om jumpsuits og buksedresser når plaggene har lange ben, mens playsuits og rompers når plagget har korte ben. En overall eller dungaree derimot, brukes i hovedsak om den klassiske denimvarianten som finnes i både lange og korte varianter, så vel som kjolemodeller. På 70- og 80-tallet var jumpsuiten et nøkkelplagg i damegarderoben, og har de siste årene kommet tilbake for fullt i moteverdenen. Du finner både ensfargede og mønstrede varianter, og de kommer i en rekke ulike materialer og passformer.


Jumpsuits


En svart eller mørkeblå jumpsuit er en klassiker, og man kan enkelt style den opp med høye hæler og lekre accessoires - og du er klar for kvelden. Er jumpsuiten en statement i seg selv kan du alternativt kutte ned på øvrige smykker. En mønstret variant i et fint materiale og elegante snitt kan være et stilig alternativ til selskapskjolen om du er bryllupsgjest, og om du foretrekker å være litt utenom det vanlige. Til hverdagsbruk kan du derimot tone ned buksedressen med freshe sneakers og en avslappet frisyre. Et belte i midjen er en klassiker om du ønsker fokus her, og du kan style det akkurat slik du vil – hva med et kraftig statement belte, eller kanskje et smalt, flettet bånd? Uansett om du er på jakt etter en jumpsuit med vide ben eller smale ben, med ermer eller uten ermer, finner du et hav av jumpsuits å velge mellom.


Playsuits


En playsuit er det perfekte alternativet til sommerkjolen, og finnes i både pene varianter til fest og selskap, og avslappede varianter som passer til hverdagsbruk. Til tross for de korte bena, er ikke playsuiten bare et sommerplagg. En svart strømpebukse, enten med mønster, i netting eller helsvart, gjør plagget anvendelig året rundt. Style med høye hæler, ankelboots eller sneakers for å gi antrekket det uttrykket du ønsker. På miinto.no finner du jumpsuits og playsuits i alle prisklasser, og du kan enkelt filtrere etter riktig kategori, merke og farge for å finne det du er på jakt etter.

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.