Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTAGE MODE

Vintage mode er en kategori, der vækker stor interesse blandt modeelskere på Miinto. Denne kategori omfatter beklædningsgenstande og tilbehør, der har en tidløs æstetik og repræsenterer forskellige tidsepoker. Vintage mode er kendt for sin unikke charme, høj kvalitet og evnen til at skille sig ud i mængden.


Moten henter alltid inspirasjon fra fortiden. Det er ikke til å unngå, og det er derfor man ser epoker komme igjen og igjen. Så hvorfor ikke dyrke de rene linjene fra fordums tider med skikkelige vintageklær. Her finner du modeller i gjennomført vintagestil, men også varianter som kombinerer det beste fra den gang og i dag.


Flotte vintagevesker og klær kan brukes i alle anledninger, uansett om du skal på fest eller på jobb. Eller kanskje bare ha en stille og rolig tur rundt i byen en søndag formiddag. Stilen kom for alvor tidlig på 2000-tallet, og har bare blitt mer og mer populær. Det er en stil fra det forrige århundre, men den er like så aktuell i dag som den var den gang. Faktisk er den mer elsket enn noensinne på grunn av detaljer som perlebroderier, frynser, glimmer, flotte motiv og enestående detaljer.Hva er vintage mode?Klær som vintagekjoler er fra en tid fylt med jazz, nattklubber og fest natten lang. Klærne preget tiden like mye som musikken gjorde, og siden vintagestilen er en stil fra tidligere tider, danner den kontrast til nåtidens poppede og avantgardistiske stiler. Vintage er kjent fra omkring 20-tallet, og perioden fortsetter så egentlig konstant derfra.


Klær og stiler som var moderne for 20 år siden inngår også i vintagestilen, siden det ikke skal mer enn to tiår før en stilart blir vintage. Begrepet er også enn annet ord for klassisk og modent, så det er bare å glede seg over hvordan nåtidens vintageklær ser ut. For selv om klærne hentes ut fra glemselens gemakker, så utvikler den seg stadig. Derfor kjenner man igjen elementene senere i livet. De er rett og slett bare tilført et lite snev av nåtidens muligheter.Vintage mode i alle varianterDet er også noe intellektuelt over vintage, og da spesielt vintagekjoler. I sin tid ble vakre kjoler ofte båret til kongelige begivenheter, men også til kulturelle arrangementer som jazzkonserter og festivaler for kunst og litteratur. Kjolene ble altså som oftest brukt til opplysende arrangementer, men i dag kan man bruke vintageklær til alle de festene man skal på – eller bare bruke klærne som et fantastisk antrekk. Det er med andre ord fritt valg. En ting er likevel sikkert, og det er at du viser massevis av personlighet og utstråling ved å gå med vintageklær.


Detaljer som blonder, velur, belter, vesker, sløyfer, paljetter og andre detaljer og tilbehør er med til å gi vintagestilen sitt særpreg. Her kan man gjerne skru opp for synlige og litt glamorøse silhuetter som samtidig virker noble og feminine. Fargeutvalget er i dag større enn noensinne, slik at du kan finne en unik fargepalett med toner og nyanser i alle mulige varianter. Vintageklær er design til alle kvinner som gjerne vil se flotte ut i en kreasjon med inspirasjon fra de gode gamle dager.


I denne seksjonen kan du handle pre-loved vintage fra de mest eksklusive motehusene i verden som Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Celine, Hermès , Prada, og mange mange flere. Vi har samlet et enestående utvalg fra de beste vintage butikkene i landet for å gi deg direkte tilgang på skattene man ellers aldri ville funnet. Uansett hva du leter etter; vintage vesker, vintage klær, vintage smykker eller vintage sko, så har vi det du er på jakt etter. Hver eneste vare er "one-of-a-kind" og vil gi klesskapet ditt en eksklusiv oppgradering, uten at det trenger å koste en formue.Velge Riktig Vintage Produkt 


Når du velger vintage klær, er det viktig å ta hensyn til både størrelse og tilstand. Siden vintage størrelser ofte kan variere fra moderne størrelser, anbefales det å alltid sjekke målingene før kjøp. Når det gjelder tilstanden på plagget, se etter eventuelle tegn på slitasje eller skade som kan påvirke plaggets levetid.Hemmeligheten Bak Vellykket Vintage Shopping


En annen viktig ting å huske når du handler vintage er at tålmodighet er nøkkelen. Ikke vær redd for å bruke tid på å søke gjennom ulike butikker og nettbutikker før du finner den perfekte gjenstanden. Og husk: Den beste delen av vintage shopping er jakten!Find Din Nye Yndlingsstil På Miinto Miinto tilbyder et stort udvalg af vintage-inspirerede produkter, fra tøj og sko til accessories og smykker. Hvad enten du er på udkig efter et specifikt stykke eller bare vil udforske verdenen af vintage mode, er Miinto det perfekte sted at starte din søgning.


Side 1 Av 1221

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.