Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BOTTEGA VENETA VINTAGE

Bottega Veneta Vintage er et anerkjent motehus som setter sitt distinkte stempel i moteverdenen med en unik blanding av tidløs eleganse, håndverkskvalitet og innovativ design. Deres signaturintrecciato vevde skinn er kjent over hele verden og har blitt et symbol på minimalistisk luksus i en verden full av flashy merkelogoer. Hvert eneste stykke er håndlaget med en oppmerksomhet på detaljer som få andre merker kan matche. Det er dette som har satt Bottega Veneta Vintage i en egen klasse av motehus, hvor kvalitet og håndverk er av ypperste prioritet.

Historien om Bottega Veneta Vintage


Bottega Veneta Vintage har en rik historie som strekker seg over flere tiår. Denne historien er preget av en ubetinget kjærlighet til håndverk og et sterkt fokus på kvalitet. Fra de ydmyke begynnelsene med å vevde skinnvarer til deres nåværende status som et globalt motehus, har Bottega Veneta Vintage alltid forpliktet seg til å skape produkter av høyest mulig kvalitet.

Utforsk Bottega Veneta Vintage


Den utrolige detaljert design og håndverk som går inn i hvert Bottega Veneta Vintage stykke er en del av det som gjør merket så spesielt. Fra vesker og tilbehør til sko og klær, er hvert produkt et resultat av timevis med presis arbeid. Denne dedikasjonen til kvalitet er innlysende i alt Bottega Veneta Vintage produserer.

Populære artikler av Bottega Veneta Vintage


Bottega Veneta Vintage er mest kjent for sine vevde lærvesker, men de har også en rekke andre populære artikler. Dette inkluderer alt fra elegante silkekjoler og kasjmir-sweatere til sofistikerte skinnjackets og støvler. Hver av disse delene bærer merkets signaturstil og kvalitet.

Kjennetegn ved Bottega Veneta Vintage


Det mest kjennetegnende ved Bottega Veneta Vintage er deres vevde lærdesign, kjent som intrecciato. Dette unike designet har blitt merkets varemerke, og er synlig i mange av deres produkter. En annen karakteristisk egenskap ved merket er deres forpliktelse til håndverk og kvalitet. Hvert produkt er laget med stor oppmerksomhet på detaljer, noe som gir dem en følelse av luksus og holdbarhet.

Bottega Veneta Vintage hos Miinto


På Miinto kan du finne et stort utvalg av Bottega Veneta Vintage produkter. Fra deres signatur vevde lærvesker til elegante klær og tilbehør, tilbyr vi et bredt utvalg av produkter for enhver smak. Uansett om du er på jakt etter et nytt statement stykke eller bare vil oppdatere garderoben din med noen tidløse klassikere, har Miinto det du trenger.

Hva gjør Bottega Veneta Vintage unikt


Bottega Veneta Vintage skiller seg ut i moteverdenen gjennom sin unike kombinasjon av tradisjonelt håndverk og innovativ design. Deres forpliktelse til kvalitet og deres evne til å skape tidløse, elegante stykker har gjort dem til en favoritt blant moteelskere over hele verden. Bottega Veneta Vintage representerer det ypperste av italiensk mote, og kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne design på en måte som få andre merker klarer. Om du er en moteentusiast eller bare ute etter å investere i kvalitetsprodukter, vil Bottega Veneta Vintage gi deg akkurat det du leter etter.

Fjern alle filter

Bottega Veneta Vintage

Side 1 Av 28

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.