Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PRADA VINTAGE

Prada er luksus- og suksessmerket vi alle kjenner. Vi ser ofte de fantastiske designene i motemagasiner, på den røde løperen og i hverdagen. Og nå kan du selv finne sofistikerte, elegante og moteriktige design som for eksempel en Prada veske i det store utvalget av Prada Vintage her hos Miinto.

Prada ble grunnlagt av Martino og Mario Prada i Milano i 1913. De hadde en visjon om å eie en butikk som solgte produkter av de aller beste og fineste skinn. De spesialiserte seg i å fremstille og selge vesker, kofferter og annet tilbehør i en ytterst luksuriøs kvalitet og meget eksklusivt design. Det viste seg fort at det var stor etterspørsel etter dette, og butikken ble fort en suksess. Da Marios barnebarn tok over bedriften, vokste bedriften til nye og internasjonale høyder.


På catwalken og der hjemme


I 1978 ble Miuccia Prada, Marios barnebarn, en del av bedriften, og dette medførte en voldsom endring for Prada. Med hennes visjon om en ny form for mote, en blanding av det beste fra fortiden med dagens mer moderne design, fikk hun skapt en enorm popularitet og etterspørsel. Selv om kanskje det første vi tenker på når vi hører navnet, Prada, er vesker, så designer og produserer de i dag alt fra klær til parfyme, både til menn og kvinner.

Det velkjente motemerket er fast inventar under moteukene i alle de største byene rundt omkring i verden, men det er ikke kun på catwalken klærne fungerer. En flott kjole fra Prada Vintage fungerer like godt på moteuka i Paris, som den gjør der hjemme til både hverdag og fest – over hele verden. Med et design i kraftige farger, som også byr på den best mulige komforten, skinner du døgnet rundt.

En veske fra Prada Vintage setter prikken over i-en på alle antrekk, og det tidløse og elegante designet gjør at du får deg en moteriktig veske for livet. Det er heller ikke kun fokus på design når du velger en veske fra Prada, men også materialer av aller beste kvalitet. En veske fra dette merket skal kunne brukes hver eneste dag, og nettopp derfor er holdbarheten helt på topp.


Kjendisenes yndlingsmerke


Prada er kjent for deres fasjonable luksus og fantastiske design som byr på best mulig kvalitet og stil. Merket bruker ingen store eller imponerende logoer, men benytter seg heller av en helt enkel logo. De behøver heller ikke å gjøre noe ekstra for å bli gjenkjent, fordi alle som verdsetter stil og luksus med en gang ser at det er snakk om et produkt fra Prada. Vi ser kjendiser som filmstjerner, moteikoner, musikere og andre berømtheter verden over bruke vesker fra Prada. Blant de aller mest kjente kan nevnes Miranda Kerr, Taylor Swift, Ashley Tisdale og Victoria Beckham.

Disse kvinnene er alle kjente for sine sterke personligheter, og for å være stilikoner. Nå har du også mulighet til å vise deg og din motebevisste side frem for verden, og gjøre som andre stilbevisste og sterke kvinner. Vi har nemlig et stort utvalg av Prada Vintage her på siden, og det er nærmest utenkelig om du ikke skulle kunne finne en pradaveske som passer helt perfekt til deg og din stil.


Finn den perfekte Prada Vintage-vesken for din livsstil


Prada Vintage-vesker kommer i en rekke størrelser og former. Det er viktig å velge en veske som tilpasser seg dine behov og stil. Hvis du har mange ting med deg, velg modeller med mer plass og lommer. Vesker fra Prada Vintage er ideelle for mer elegante anledninger, for eksempel kvelder eller forretningsmøter. Hvis du planlegger å ta med deg denne vesken til en uformell anledning, bør du kanskje velge modeller som er mindre og enklere.


Styling med Prada Vintage-vesker


Å kombinere disse veskene kan være ganske enkelt hvis du har noen grunnleggende tips i tankene. Hvis du velger enkle antrekk: Prada Vintage-vesker er veldig prangende, så de bør derfor kombineres med enkle og klassiske garderobeplagg som nøytrale T-skjorter, skjorter og jeans. For å få et skikkelig stilig utsende, er det kanskje greit å få inspirasjon på hvordan man kan passe sammen farger. Kanskje en start kunne vært å huske på fargen på vesken når du velger andre garderobeplagg. Du kan matche fargen på vesken med andre detaljer, for eksempel sko eller belter.


Klassisk og sofistikert


Hvis du velger å kombinere Prada Vintage-vesker med mønstre (dyreprint, etc.), bør du sørge for at mønstrene passer sammen med stilen og fargene på vesken. Det er best å velge mønstre som er mindre og mer diskrete for ikke å distrahere fra veskene. Eller noe mer uformelt, som for eksempel å kombinere en svart Prada Vintage-veske med en hvit skjorte, svarte skjørt og svarte pumps. Dette enkle, men elegante antrekket vil understreke skjønnheten i vesken og gi deg et raffinert utseende.


Fra film til virkelighet


Prada Nylon Backpack ble lansert tidlig på nittitallet og ble raskt et ikonisk stykke og en favoritt blant kvinner. Laget av nylon av høyeste kvalitet og dekorert med den karakteristiske Prada-logoen, er denne ryggsekken en favoritt blant moteelskere som elsker bekvemmelighet og komfort. Prada Nylon Tote er en «veske» som ligner på en nylonryggsekk, men er formet som en enkel håndtakspose. Den har nok plass til alle dine behov, og er laget av førsteklasses nylon og lær. Den finnes i flere forskjellige farger, noe som bidro til populariteten.

Prada Saffiano tote denne veskemodellen er laget av slitesterkt skinn med en karakteristisk teksturert overflate. Den har et enkelt, men elegant utseende og er veldig praktisk for daglig bruk. Denne vesken ble populær etter at den berømte skuespilleren Anne Hathaway hadde den på seg i filmen "The Devil Wears Prada".


Prada Vintage Collection – Klassiske plagg som aldri går av moten


Samlingen av Prada Vintage, i tillegg til deres vesker, er ikke likegyldig satt sammen, og inkluderer vakre klær for kvinner og menn, alle preget av unikt design, materialer av høy kvalitet og den særegne Prada-stilen. Noen av de mest populære Prada Vintage-plaggene er: kjoler, kåper, bukser, skjorter og jakker. Alle disse Prada Vintage-plaggene er høyt verdsatt blant moteelskere for sin unike kvalitet og særegne Prada-stil.


Miljøvennlig mote – Prada Vintage tar ansvar


Prada Vintage har forpliktet seg til å redusere sin innvirkning på miljøet ved å innføre en rekke bærekraftige tiltak. De bruker resirkulerte materialer, økologisk bomull og miljøvennlige stoff i produksjonen av sine produkter. De reduserer i tillegg emballasje, og oppfordrer til gjenbruk og resirkulering av produkter. Prada Vintage viser at det er mulig å være en motevirksomhet og samtidig ta ansvar for miljøet.

Fjern alle filter

Prada Vintage

Side 1 Av 40

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.