Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKO FRA JIMMY CHOO

Vi har over 250 Jimmy Choo designsko tilgjengelig hos Miinto, så du kommer garantert til å finne din favoritt! Motedesigner Jimmy Choo brukte håndverket han lærte av faren, som var en skomaker, til å lage noen av de mest ettertraktede skoene i verden. Choo er kjent for kvaliteten og stilen på de håndlagde skoene til kvinner. Choo ønsket at alle sko fra kolleksjonen hans, skulle være et håndverk av han selv, og dette var også grunnen til at han forlot partnerskapet til Tamara Mellon. 

Etter nesten 30 år i bransjen solgte Choo sin halvdel av selskapet til Robert Bensoussan, og har i dag gått tilbake til røttene sine ved å åpne en liten butikk i London. Dette er nå hovedkvarteret for Jimmy Choo sin eksklusive sko-kolleksjon og hver uke lager Choo et lite antall par sko hver uke mens han lærer bort sin visdom innen high-end fottøy til en spesielt utvalgt gruppe med studenter.

Så derfor tar du ikke feil når du sier at ethvert Jimmy Choo sko-par er håndlaget og unikt og skapt av selveste mannen bak merket; Jimmy Choo.


En sko til alle anledninger


Jimmy Choo sine sandaler er kjent for å kunne brukes overalt og er et idiotsikkert alternativ. Ta for eksempel for deg et par sandaler eller pumps med naken-hæl; de passer perfekt til både dagtid, natt og til et sofistikert arbeidsantrekk. Vi kan tipse om at du styler skoene sammen med en Balmain-kjole og en skulderveske for et elegant utseende.

Et par Jimmy Choo Romy Pumps med luksus-hæler er et lekkert valg til sommerkjolen eller bryllupet du skal i. Enten om de er skjult under kjolen eller vises tydelig frem så vil disse skoene gi deg en følelse av både eminense og karisma.

Selv om Jimmy Choo er mest kjent for sine Romy-pumps, så har de også et stort utvalg av hverdagslige sko som joggesko, ankelstøvletter, sneakers, wedges og boots. Og disse finner du også her hos Miinto.

Om du velger et par Jimmy Choo Hawaii High-Top sneakers som er både glatte og praktiske, så vil du ha en uanstrengt kul stil. Og når du i tillegg kombinerer de med jeans og en enkel t-skjorte, så er du selve symbolet for casual. Men hvis sneakers ikke er helt din stil så kan vi tipse deg om å velge et par nydelige Jun ankelstøvletter.


Jimmy Choo sko - fra kongelige til hverdagshelten


Med det sexy snittet, elegante designet og eksepsjonelle italienske håndverket slo Jimmy Choo an hos kjendis-eliten fra første dag. Den første kolleksjonen fra den anerkjente designeren hadde en umiddelbar suksess. Han kan blant annet skilte med å ha designet sko for Prinsesse Diana, Julia Roberts og Renee Zellweger. Og fortsatt kan vi observere skoene hans på musikere, kjendiser, statsledere og kongelige.

Stilen på skoene til Jimmy Choo kan være leken, glitrende og en feiring av godt håndverk og kunst og som utstråler en følelse av frihet, glede og positivitet. 

Når du tar på deg et par Jimmy Choo sko vil du kjenne at du tar på deg et luksusmerke som utstråler en følelse av glamour og en lekende, dristig stemning.

Fjern alle filter

Jimmy Choo

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.