Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKJERF OG SJAL TIL DAME

Det skal godt gjøres å ikke finne et skjerf som passer både stil og personlighet. I tillegg til å være et stilig tilbehør, er det også svært praktisk. Når høstsesongen er i gang og temperaturen synker, er det godt å surre et varmt skjerf rundt halsen. Velger du en tynnere overdel en dag, kan du pynte den med et deilig skjerf. Er du litt frysen av deg, da kan det være lurt å velge et med mye ull, og flere av dagens uteskjerf er også perfekte til å legge over skuldrene når man er inne. Syns du dette blir for varmt, men likevel ønsker noe i halsen kan du gå for et tynnere sjal.

Her på siden kan du gå på oppdagelse i vårt store utvalg av skjerf og sjal til kvinner. Elsker du fargen beige eller andre nøytrale fargenyanser? Eller liker du å krydre antrekket ditt med kraftige farger? Uansett hva du er i humør til eller hvilken stil du har, så kan du finne det her hos oss. De skjerfene og sjalene vi har er alle sammen fra anerkjente nasjonale og internasjonale merker som blant annet PapayaOslo, Alexander Mcqueen, Holzweiler, Becköndergaard, Missoni og mange flere. Hvilket skjerf faller du for? 


Vakre sjal du kan bruke til så mangt


Det har de siste årene blitt en stor trend med å knyte sjal i lekre materialer som silke og bomull i håret – særlig på vår- og sommerhalvåret. Sett opp håret i en hestehale og knyt et mønstret sjal over hårstrikken, eller knyt det rundt hodet og bruk det som et hårbånd. Finn et i farger som passer til din garderobe og hudtone, så unngår du å gjøre et bomkjøp. Du kan også knyte sjalet på vesken eller rundt håndleddet for litt kreativ variasjon – her er det bare fantasien som setter grenser!

Bruk et skjerf som oppløftende tilbehør til antrekket ditt

Et skjerf behøver derfor ikke kun å brukes for å få ekstra varme, det kan også brukes som oppløftende tilbehør til antrekket ditt. Hvis du gjerne vil bruke det i håret ditt, kan du knyte det som en trendy turban. Kombiner gjerne dette med en maksikjole for et bohemsk og avslappet stil. En annen kul måte å bruke et skjerf på, er å ta et silkeskjerf og binde det rundt hodet som et bånd. På den måten har du et selvlaget pannebånd. Det er kun fantasien som setter begrensninger for alle de mulighetene og kombinasjonene man kan få frem. 


Forskjellige materialer, til forskjellige anledninger 


Det fantastiske med disse sjalene og skjerfene, er at man kan finne et i det materialet som passer best for en selv. Er det sommersesong, kan vi anbefale å velge et sjal i bomull eller silke. Det vil være en fordel å velge et som er stort, da du kan bruke det over skuldrene dine når solen går ned og det har blitt litt sommerkjølig. Et slikt sjal gjør også antrekket litt mer elegant. Ønsker du et mindre skjerf i silke, kan du velge å knyte det rundt halsen som et slags smykke. 

Når du kjøper et stort bomullskjerf, kan du også bruke det som en topp. Knyt det rundt halsen og bind det bak på ryggen eller ved midjen. Da har du et trendy sommerplagg som oser av selvtillit og kreativitet. Kombiner det selvlagede skjerfet med et skjørt og lekre sandaler. Når vintersesongen er her, passer det perfekt med et stort og varmt ullskjerf. Et slikt skjerf varmer og gjør vinterantrekket ekstra stilfullt.Silke SkjerfSilke skjerf er et tidløst tilbehør som kan løfte ethvert antrekk. På Miinto finner du et bredt utvalg av silkeskjerf i forskjellige stiler, farger og mønstre. Disse luksuriøse skjerfene er laget av høykvalitets silke som gir en myk og behagelig følelse mot huden. Uansett om du velger et klassisk hvitt silkeskjerf eller et mer dristig med levende farger og unike design, vil det være en elegant tillegg til garderoben din. Silkeskjerf passer perfekt for alle anledninger, enten det er en formell sammenkomst eller bare en casual dag ute.
Skjerf og sjal i alle prisklasser


Enten du heller mot et tubeskjerf, kashmirskjerf, strikket skjerf, mønstrete skjerf, eller kanskje et med frynser, har vi et av landets største utvalg her på Miinto. Vi får stadig inn flotte førsteklasses skjerf og sjal i eksklusive materialer, samt budsjettvennlige varianter til både inne- og utebruk. Vet du allerede hvilket skjerf du er på jakt etter kan du filtrere etter merke og farge. Trenger du derimot litt inspirasjon kan du utforske vårt store utvalg og finne dine favoritter – sorter etter nyheter for å se sesongens trender først.

Hos Miinto jobber vi hardt for at du skal bli fornøyd med kjøpene dine. Vi sitter derfor alltid klare for å hjelpe deg, hvis du har noen spørsmål om produktene våre. Dessuten får du alltid fri frakt på kjøp av varer over 499 kr og fri retur på varer innenfor 14 dager. Uansett om du leter etter et dameskjerf som skal brukes om sommeren eller om vinteren, så kan du finne det her på siden. Et sjal eller et skjerf er også den perfekte gaven å gi til en venninne, ens mor eller svigermor. Det er en personlig gave som gir hverdagen litt ekstra varme og glede. Gi ekstra omsorg til deg selv eller en du er glad i ved å svøpe deg inn i ett av disse lekre skjerfene.

Side 1 Av 10

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.