Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Skjerf og sjal til dame

Det skal godt gjøres å ikke finne et skjerf som passer både stil og personlighet. I tillegg til å være et stilig tilbehør, er det også svært praktisk. Når høstsesongen er i gang og temperaturen synker, er det godt å surre et varmt skjerf rundt halsen. Velger du en tynnere overdel en dag, kan du style den opp med et deilig skjerf. Er du frysen kan det være lurt å velge et som består av mye ull, og flere av dagens uteskjerf er også perfekte å legge over skuldrene når man er inne. Syns du dette blir for varmt, men likevel ønsker noe i halsen kan du gå for et tynnere sjal.

Vakre sjal du kan bruke til så mangt

Det har de siste årene blitt en stor trend å knyte sjal i lekre materialer som silke og bomull i håret - særlig på vår- og sommerhalvåret. Sett opp håret i en hestehale og knyt et mønstret sjal over hårstrikken, eller knyt det rundt hodet og bruk det som et hårbånd. Finn et i farger som matcher din garderobe og som passer din hudtone, så unngår du å gjøre et bomkjøp. Du kan også knyte sjalet på vesken eller rundt håndleddet for litt kreativ variasjon – her er det bare fantasien som setter grenser!

Skjerf og sjal i alle prisklasser

Enten du heller mot et tubeskjerf, kashmirskjerf, strikket skjerf, mønstrete skjerf, eller kanskje et med frynser, har vi et av landets største utvalg her på Miinto. Vi får stadig inn flotte premium-skjerf og -sjal i fine materialer samt budsjettvennlige varianter til både inne- og utebruk. Vet du allerede hvilket skjerf du er på jakt etter kan du filtrere etter merke og farge. Trenger du derimot litt inspirasjon kan du utforske vårt store utvalg og finne dine favoritter – sorter etter nyheter for å se sesongens trender først.POPULÆRE MERKER INNEN SKJERF OG SJAL:

Becksöndergaard

Burberry

By Malene Birger

Gant

Samsøe & Samsøe

Tiger of Sweden

Filter
Priser i no  NOK
Salg   Premium brands  

1428 resultater