Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BELTER OG BUKSESELER

Et lekkert belte setter prikken over i-en både til hverdags og til fest, i tillegg til å bidra til å holde buksene på plass. Derfor bør hver mann ha minst et svart og brunt skinnbelte i garderoben, og også helst et i stoff for en uformell stil. I tillegg til belter, så bør man også ha et par bukseseler, slik at man kan veksle mellom flere forskjellige stiler. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av både belter og bukseseler.

Her på siden finner du belter og bukseseler i flere forskjellige kvaliteter og materialer. Du kan for eksempel velge et klassisk herrebelte av skinn i svart og brunt, blankt eller matt, i tillegg til sterk og lekker bomullskvalitet. Hvis du vil ha et belte av et annet materiale, så finner du også det. Bukseseler finnes også i uendelig mange forskjellige design, farger, mønstre og stiler, og du finner alt fra de klassiske og ensfargede til de humoristiske med trykk.


Herrebelte i riktig størrelse


Når det gjelder herrebelter, er det stor forskjell på beltespennene. Noen av dem er veldig klassiske og enkle, mens andre har en mer dekorert beltespenne med fine detaljer. De fleste beltene i vårt sortiment er tilgjengelige i flere forskjellige størrelser, slik at du kan få et belte i akkurat riktig lengde. Det er viktig at du finner et belte som passer perfekt, ellers blir du nødt til å lage asymmetriske og stygge hull for å få det til å passe og holde buksene på plass – det er tross alt det et herrebelte først og fremst skal!


Bukseseler


Bukseseler er et av de tilbehør som nærmest har blitt gjenfødt. Selv om alle vet hva bukseseler er, har det lenge vært de færreste som bruker dem. Bukseseler ble først brukt på 1700-tallet som et slags undertøy, men siden 1960-tallet har de blitt båret utenpå klærne av moteinteresserte, og bukseselene passer til i de aller fleste sosiale sammenhenger. Det finnes visse uskrevne regler for hvordan man bruker bukseseler. Man skal for eksempel aldri bruke både belte og bukseseler samtidig, men ellers kan man i prinsippet blande og kombinere bukseselene på alle mulige måter.

Bukseseler kommer nå i utrolig mange forskjellige materialer, farger, trykk og mønstre, men hvis du vil være sikker på at du får deg noen bukseseler du alltid kan bruke, bør du velge farger og materialer som passer til de skjortene du pleier å gå med.

Bukseseler har som sagt opplevd en renessanse de siste årene, og det er ingen tvil om at de kan være utrolig kule og stilige. Når noen kommer inn i et lokale full av selvtillit iført bukseseler, så er det noe man virkelig husker. Hvis du kan skape en aura omkring deg med bukseseler, så skaper du et slags personlig varemerke.


Kjøp belter og bukseseler hos Miinto


Her hos Miinto kan du som sagt finne herrebelter og bukseseler til enhver anledning. Ta derfor gjerne en nærmere titt på det store utvalget, og skap en kraftfull, stilig og personlig stil allerede i dag!

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.