Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TOPPER TIL DAME

Fra mer basis t-skjorter til dame til t-skjorter med trykk og trendy detaljer finner du utvalget her hos Miinto. Velg en trendy modell med moteriktige detaljer, eller hva med en t-skjorte med humoristisk motiv? T-skjorter til dame er ofte mer innsvinget og laget for å fremheve de kvinnelige formene, men du kan også velge en oversized modell for en uformell stil. En enkel hvit t-skjorte til dame er et klassisk plagg som aldri går av moten. Kombiner den med en jeans og noen sneakers for et klassisk antrekk, eller piff den opp med eget valg av tilbehør for å vise din egen stil.

Her hos Miinto elsker vi mote, uansett hvilken stil det er snakk om. Nettopp derfor kan vi tilby et utrolig stort og variert utvalg av forskjellige design til deg som leter etter den perfekte toppen til garderoben din. I det store sortimentet her på siden finner du mange forskjellige modeller som passer til enhver stil, og du kan derfor være sikker på å finne en modell som passer perfekt til deg og din stil. Vi har sørget for at det er litt av alt å velge mellom. De mange forskjellige designene fungerer også som inspirasjon til deg som ikke er sikker på hvilken type topp du er ute etter, og som kan være med til å sette prikken over i-en på antrekket ditt. 


Topper med og uten ermer


Topper kan være mange ting, og kan være både med og uten ermer. Når du tar en nærmere kikk på utvalget av topper her hos Miinto, har du også muligheten til å velge mellom forskjellige modeller når det gjelder lengden på ermene. Ermeløse topper kan være den perfekte løsningen hvis du vil ha en blazer eller kimono over toppen, og når du velger en topp uten ermer trenger du ikke å bekymre deg for at ermene blir rynkete under blazeren eller kimonoen. I tillegg kan en ermeløs topp passe perfekt til varme sommerdager. Ermeløse topper gjør at du kan få mer luft under armene, noe som noen ganger kan være nødvendig når sommervarmen for alvor melder sin ankomst. Hvis du vil ha en litt varmere topp eller en topp som dekker armene dine, finner du også et stort utvalg av topper med ermer. Uansett hva du foretrekker, så vil du definitivt finne en topp som passer dine preferanser. Topper hører dessuten ikke bare sommeren til, og du finner derfor også et stort utvalg av topper du kan bruke om vinteren og høsten også. 


Topper for kvinner til enhver anledning


Hver kvinne bør ha flere topper i garderoben. De kan brukes til mange forskjellige anledninger, og de kan kombineres på alle mulige forskjellige måter. Her på siden finner du alt fra alminnelige og klassiske topper til de mer prangende og iøynefallende toppene. En av de tingene som er fantastisk med topper, er at man kan skape så mange forskjellige uttrykk med dem. Det hele er som sagt avhengig av hvordan du kombinerer dem, og hvilken type tilbehør du bruker. 

Når du for eksempel kombinerer en topp med et par bukser, kan du skape mange forskjellige uttrykk og stiler avhengig av hvilke typer bukser du kombinerer toppen med. En stilren svart eller hvit topp i kombinasjon med et par stilige jeans passer perfekt til at fra jobb til kafébesøk, og en søt topp med blonder sammen med en maxikjole og sandaler signaliserer at du er klar til å nyte avslappede dager på stranden eller hygge deg på sommerfesten. 

En topp kan bidra til å piffe opp hverdagsantrekket ditt uten at det krever noe ekstra innsats dra din side. Topper passer også perfekt på kontoret, til møter eller mer formelle anledninger, spesielt hvis du kombinerer toppen med et par fine bukser og en blazer. Det gir et stilig og elegant uttrykk, og gir en silhuett som står knivskarpt. 

Topper kan med andre ord brukes til alle anledninger, og den samme toppen kan brukes til å skape mange forskjellige uttrykk. Det handler bare om hva du kombinerer toppen med, og det er kun fantasien og din egen stil og smak som setter grenser.


Dress opp med lag-på-lag metoden


En flott måte å style dine favoritt-topper på er ved hjelp av lag-på-lag metoden. Ved å kombinere forskjellige typer topper - for eksempel en lett bluse under en tung strikkegenser - kan du skape et unikt og interessant utseende. Du kan også eksperimentere med forskjellige farger, mønstre og teksturer for å gi antrekket ditt ekstra dybde.


Hvordan velge den rette toppen


Når du skal velge en topp, er det viktig å ta hensyn til både din personlige stil og kroppstype. Hvis du har en atletisk bygning, vil topper med horisontale striper eller ruffled detaljer bidra til å legge volum til din figur. For de med en timeglassfigur, vil innsvingede topper fremheve midjen din på best mulig måte.


Uforglemmelige Crop Tops du kan kjøpe på Miinto


På Miinto kan du oppdage et stort utvalg av fasjonable crop tops som passer til enhver anledning. Fra merker som By Malene Birger, Balenciaga, Ganni og mange flere, finnes det noe for enhver smak og stil. Ta vårt utvalg av hverdagslige crop tops i bomull - de er komfortable, allsidige og gir deg en chic stil uten mye anstrengelse. For de mer glamorøse anledningene har vi et utvalg av designercrop tops i silke eller sequins som vil garantere at du skinner på kveldstid. Våre sporty crop tops kommer fra sportsgiganter som Adidas og Nike, perfekte for å holde deg trendy mens du holder deg aktiv. Hva med å prøve en off-shoulder crop top for et feminint og flørtende edge, eller kanskje en high-neck crop top for en mer sofistikert look? Uansett hva du velger, sørger Miinto for at din kjærlighet til denne tidsalderens statement-stykke ikke blir uforsvarlig kostbar ved å tilby rimelige priser på alle varianter av trenden. La Miinto hjelpe deg å uttrykke din unike stil i dag med vår omfattende kolleksjon av crop tops.


Betydningen av komfort i mote


Komfort bør alltid være en prioritet når det gjelder mote. En behagelig topp vil ikke bare få deg til å føle deg bra, men også se bra ut. På Miinto har vi mange komfortable topper som ikke går på bekostning av stilen.


Toppene du finner hos Miinto


På Miinto finner du alt fra casual t-skjorter og tank tops til elegante bluser og flotte tunikaer. Vi har merker som By Malene Birger, Ganni, Day Birger et Mikkelsen og mange flere. Med så mange valgmuligheter er vi sikre på at du vil finne den perfekte toppen for enhver anledning hos oss!

Side 1 Av 143

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.